“ÇOCUKLAR YENİ OKUL DÖNEMLERİNİ OPTIMUM’DA KUTLUYOR!”

İstanbul Optimum Outlet, okullar açılmadan hemen önce çocuklara, etkinliklerle dolu, muhteşem bir hafta sonu yaşatmaya hazırlanıyor.

 “ÇOCUKLAR YENİ OKUL DÖNEMLERİNİ OPTIMUM’DA KUTLUYOR!”

Çocuklar, yeni eğitim-öğretim döneminin öncesinde, İstanbul Optimum Outlet’te 15 Eylül Cumartesi günü başlayacak eğlence festivalinde çeşitli etkinliklerin yanı sıra Jonglör Kerem Eser’in gösterisiyle eğlenecek ve yeni eğitim-öğretim dönemi için enerji depolayacaklar.

16 Eylül Pazar günü ise sevilen çizgi film karakteri Garfield çocukların yanında olacak. Çocuklar Garfield ile oyuncak ve sanat atölyesinde tüm yeteneklerini sergileyecek ve unutulmaz anlar yaşayacaklar.

Ayrıca Optimum Outlet, bu iki gün boyunca, minik ziyaretçilerini bilimin fantastik dünyasında bir yolculuğa çıkartacak. Optimum Outlet, bilimin tüm sırlarını uygulamalı anlatan Mad Science gösterisi ile çocuklara eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşatacak.

Festival ve gösterilerin yanı sıra, tüm hafta sonu Optimum Outlet mağazalarından yapılacak belirli limitin üzerindeki alışverişlerde sürpriz hediyeler de çocukları bekliyor.   100 TL. üzeri alışverişlerde okul seti , 250 TL. üzeri alışverişlerde okul çantası kazandıran Optimum Outlet okula dönüş kampanyaları ile çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2012, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER