ÇITIR USTA, YENİ HEDEF: HER AY İKİ BAYİİ

ÇITIR USTA, YENİ HEDEF: HER AY İKİ BAYİİ

ÇITIR USTA, YENİ HEDEF: HER AY İKİ BAYİİ
Gıda sektöründe hızlı adımlarla ilerleyen Çıtır Usta’nın yükselişi sürüyor. Yılsonunda şube sayısı 25’e ulaşacak markanın yeni hedefi: her ay iki bayii açmak…
Mevcut 17 şube ve kontratı imzalı, dekorasyonu devam eden  8 şube ile birlikte Çıtır Usta, 2010 hedefi olan 25 şubeye yıl bitmeden ulaştı. 2009 yılında 9 şube ile hizmet verirken 2010 yılı içinde atağa kalkan marka, yaptığı atılımlarla yatırımcıları cezbediyor.

Genellikle prestijli AVM’lerin önemli lokasyonlarında konumlanan Çıtır Usta’nun uzun dönemli hedefi, her ay iki bayii açarak hizmet ağını genişletmek. Marka; iki yıl içinde 50 bayii açarak, 2012 sonuna kadar 75 şubeyi hedefliyor.

ÇITIR USTA PİDE KEBAP ŞUBE ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

8 İla 10 Milyon Doları Sistem için Kullanabiliriz…

Önümüzdeki dönemlerde bayilik çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirten Çıtır Usta Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Külekçioğlu, hedeflerini gerçekleştirmek üzere 8 ila 10 milyon dolar yatırım yapacaklarını belirtiyor. Bu bağlamda, cadde veya toplu konut projelerinin yoğun olduğu bölgelerde bayilik vermeyi hedefliyor. Marka ayrıca uygun gördüğü proje ve yerlere bayi olarak yatırım yapıp, ilgilenen yatırımcılara operasyonu kurulu bir şekilde devrediyor.
İstanbul dışında özellikle Anadolu’dan da yoğun talepler alan Çıtır Usta, bu talepleri değerlendirerek bölgede bayilik zincirini genişletmeyi amaçlıyor. Marka, gıda sektöründe bir ilkle, girişimcilere büyük bir fırsat sunarak geri alma garantili franchise sistemi de uyguluyor. Yatırımcı belli bir dönem içerisinde müşteri kaybına uğrar ya da bulunduğu konumda tutulmaz ise, yatırım maliyetinin belli bir kısmını geri alabiliyor.

Yabancı Yatırımcıların da Dikkatinde…

Ortadoğu ve Arap Yarımadası’nda bulunan yatırımcıların odak noktasında olan Çıtır Usta, yurt dışı franchise çalışmalarını sürdürüyor. Yurt dışı şubeler ile hizmetini uluslar arası bir boyuta taşımak isteyen marka, Erbil ve Katar’dan gelen teklifleri değerlendiriyor.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER