Çevre Haftası'na Özel "Atıktan Sanata Sergisi" Optimum'da

Çevre Haftası'na Özel "Atıktan Sanata Sergisi" Optimum'da

Çevre Haftası'na Özel
Dünya Çevre Günü ve Çevre Koruma Haftası, 2-7 Haziran tarihlerinde İstanbul Optimum Outlet'te kurulacak olan Elektronik Atık ve Atık Maket Sergisi ile kutlanacak.

Elektronik atıkların yarattığı tehlikenin önemini vurgulamak ve fark ettirebilmek amacıyla Exitcom işbirliği ile tamamıyla elektronik atıklardan meydana getirilmiş süs eşyaları, takı ve tablolar bir hafta süresince İstanbul Optimum Outlet'te sergilenecek.

Atıktan Sanata Sergisi çerçevesinde ortaya çıkan sanat eserlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak isterseniz, kullanmış olduğunuz elektrikli ve elektronik atıkları çöpe atmayarak 01-07 Haziran tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet' te bulunan atık toplama konteynerlerine bırakabilirsiniz.
Ayrıca, Ataşehir Belediyesi 2. Maket Yarışmasında dereceye giren ve tamamıyla atık malzemelerin geri dönüşümleri sağlanarak yapılan maketler ise 5 Haziran'dan itibaren İstanbul Optimum Outlet'te sergilenmeye başlayacak.

Ataşehir ilçesindeki ilköğretim okulu ve liselerinde eğitim gören öğrenciler tarafından, plastik atıklar değirmene, metal kutular motorsiklete dönüştü. Naylon poşetlerden insan, pillerden robot yaptılar. Ataşehir'in çocukları atık malzemeler ile yeni bir dünya kurdular.

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, "Optimum Outlet' te Mutlu Ziyaretçiler" konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor. 2010 yılını üst üste aldığı ödüllerle kapatacak olan İstanbul Optimum Outlet, ICSC (Uluslarası Alışveriş Merkezleri Birliği)'nin Prag'da düzenlenen Avrupa Konferansı'nda "Avrupa'nın En İyi Outlet'i" seçilerek Türkiye'den ödüle layık görülen tek Avm olduktan sonra AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği) tarafından da Türkiye'de "Yılın En İyi Outlet'i" seçilerek sektörde 2010 yılına damgasını vurdu.

AVM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER