Cevdet İnci anısına 89 bin fidan

İnci Holding’in temellerini atan Cevdet İnci, grup çalışanları ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen Cevdet İnci Anma ve Ağaç Dikme Töreni’yle anıldı.

Cevdet İnci anısına 89 bin fidan
 Cevdet İnci anısına 89 bin fidan

İnci Holding’in temellerini atan Cevdet İnci, grup çalışanları ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen Cevdet İnci Anma ve Ağaç Dikme Töreni’yle anıldı
Türkiye’nin saygın aile şirketlerinden olan İnci Holding doğa sevgisini ve farkındalığını artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gelenekselleşen Cevdet İnci’yi Anma ve Ağaç Dikme Töreni, Seferihisar’da gerçekleştirildi. 22 yılda toplam 89 bin fidanı Ege Orman Vakfı iş birliği ile toprakla buluşturan İnci Holding, yeni korusunu kuruluşunun 65. Yılı anısına oluşturdu.

İnci Holding’in temellerini atan Cevdet İnci, grup çalışanları ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen Cevdet İnci Anma ve Ağaç Dikme Töreni’yle anıldı. 15 Nisan Cumartesi günü Seferihisar-Kavakdere mevkiinde sembolik fidanlarını diken İnci Holding, 22 yıldır doğaya verdiği değeri, diktiği fidanlar ile yaşatıyor. İnci Holding 22 yılda toplam 89 bin fidana can verdi.
Ege Orman Vakfı ile ortak düzenlenen törende Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol’un takdim ettiği plaketi alan İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Neşe Gök; “Dedemin bizlere miras bıraktığı doğa sevgisinin böylesine büyüdüğünü görmenin gururunu yaşıyorum. Başta Ege Orman Vakfı olmak üzere bu gururda bize ortak olan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ege Orman Vakfı’nın üyelerine, İnci Holding bünyesinde çalışan ve fidanlarımızın dikilmesine katkı sağlayanlara, bu fidanların büyümesi için emek verenlere kısaca hepinize teşekkür ederim” dedi.

2 bin yeni fidan dikildi
Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol, bu yıl dikilen 2 bin fidan ile birlikte İnci Holding aracılığıyla dikilen fidan sayısının tam 89 bine ulaşmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Gençol, ağaçlandırma çalışmalarının İzmir Orman Bölge Müdürlüğü iş birliği ile devam ettiğini belirterek doğaya yaptıkları bu büyük katkı için İnci Holding’e teşekkür etti.

İnci Holding Hakkında: Temelleri Cevdet İnci tarafından 65 yıl önce atılan, ağırlıklı olarak otomotiv yan sanayi olmak üzere dört farklı sektörde faaliyet gösteren İnci Holding’in bugün 2400 çalışanı ve 9 şirketi bulunuyor. Son 10 yıldır her sene ortalama yüzde 15 büyüyen İnci Holding, akü ve jant üretimiyle otomotiv yan sanayi sektörünün yanı sıra lojistik ve otel ekipmanları sektörlerinde de faaliyet gösteriyor. İnci Grubu ürünlerinin yüzde 67'sini 80’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Kurumsal yönetim ilkeleriyle yönetilen bir aile şirketi olan İnci Holding, Türkiye ekonomisine katkıları ile gelişimini sürdürüyor. www.inciholding.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109