Cemre Çarşısı ile Sıfır Atık’a destek

TOGEM-DER ‘temiz çevre’ temasıyla düzenleyeceği “Cemre Çarşısı” etkinliği ile ‘’Sıfır Atık’’ projesine destek verecek.

Cemre Çarşısı ile Sıfır Atık’a destek
 Cemre Çarşısı ile Sıfır Atık’a destek

TOGEM-DER ‘temiz çevre’ temasıyla düzenleyeceği “Cemre Çarşısı” etkinliği ile ‘’Sıfır Atık’’ projesine destek verecek.

Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEM-DER), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi"ne destek olmak için 29-30 Mart'ta Ataşehir Grand Sheraton Hotel'de "temiz çevre" temasıyla "Cemre Çarşısı" etkinliği düzenleyecek. TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Gülbaran, etkinliğin tanıtımı için dernekte düzenlenen basın toplantısında, "Cemre Çarşısı etkinliği ile alışveriş ve kültür sanat etkinlikleriyle baharı birlikte coşkuyla karşılayalım istedik'' dedi.

TOGEM-DER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nevin Gacal da "Cemre Çarşısı'nda Sıfır Atık Projesi kapsamındaki tematik stantlarımız, kültür ve sanat faaliyetlerimizle, toplumu bilinçli üretim, sorumlu tüketime davet etmeye hazırlanıyoruz. Buradan elde edilecek gelirle yine sıfır atık projeleri için etkinlikler düzenlenerek ihtiyaç sahibi çocuklara ve ailelere yardım edilecek'' dedi.

100'Ü AŞKIN FİRMA KATILACAK
Cemre Çarşısı'na, tekstilden ev aksesuarına 100'ü aşkın firmanın katılacağını belirten Gacal, "Etkinlikte Arda Türkmen, Rafet İnce, Özlem Mekik, Eyüp Kemal Sevinç'in aralarında bulunduğu ünlü şeflerin workshopları olacak. Mutfakta geri dönüşüm konusu ele alınacak. Geri dönüşüm ve sıfır atık felsefesini benimseyen ve bunu hayatına yansıtan Bea Johson'ın söyleşisi olacak. Diyetisyen Dilara Koçak, Sağlıklı Yaşam Koçu Oyuncu Ayşe Tolga, Araştırmacı- Yazar Mehmet Fatih Çıtlak etkinliğe katılacak. Etkinlikte ünlü tasarımcılarımızın bugüne özel tasarladığı kıyafetler olacak" diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 13:13

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER