ÇAZDER YÖNETİMİNDEN TANIŞMA VE EĞİTİME DESTEK KAHVALTISI

Kısa adı ÇAZDER olan Çekerek, Aydıncık ve Zile köyleri derneğini yönetimi kahvaltılı toplantıda bir araya geldi

ÇAZDER YÖNETİMİNDEN TANIŞMA VE EĞİTİME DESTEK KAHVALTISI
ÇAZDER YÖNETİMİNDEN TANIŞMA VE EĞİTİME DESTEK KAHVALTISI


Kısa adı ÇAZDER olan Çekerek, Aydıncık ve Zile köyleri derneğini yönetimi kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.




Kısa adı ÇAZDER olan Çekerek, Aydıncık ve Zile köylerinin bir araya gelerek kurdukları dayanışma derneğinin yeni seçilen dernek yönetimi, hem tanışmak hem de çalışmalarında nasıl bir yol izleyecekleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular.


Temel amaçlarının eğitime destek olduğunu vurgulayan ÇAZDER yönetimi kendilerine bağlı 18 dernek başkan ve yöneticileriyle kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek, eğitime ve yaklaşan yerel yönetimlerde temsil edilecek yerlerde olan üyelerine nasıl bir destek vereceklerinin yol haritasını çizdiler.



Toplantıda söz alan dernek başkanları, hem eğitime hem de kendilerini temsil edilecek sıralarda gösterilecek adaylarına tam destek çıktı.

 

“EĞİTİME DESTEĞİN NE DERECE ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK”


Toplantıda konuşan ÇAZDER Başkanı Hamza Azmaz; “ Kongreye giderken eğitime destek gecesi düzenleyerek okuyan öğrencilerimize burs imkânı sağlayalım. Bu önemli amaçlarımızdan biriydi. Bildiğiniz gibi Atlas Derneği ile birlikte İç Anadolu’ya çıkarma yaptık. İhtiyacı olan öğrencilere yardım elimizi uzattık. Eğitime desteğin ne derece önemli olduğunu bir kez daha bu yardımları yaparken gördük. Bu anlamda ÇAZDER olarak altyapısını oluşturduk. Şu an salon tutuldu. Sponsor ve sanatçılarla görüşmelerimiz devam etmektedir. Ülkedeki ekonomik istikrarsızlık nedeniyle sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Bu zoru aşacağımıza da inanıyorum” dedi.

 
“KRİTERLERİ BELİRLEMEK İÇİN EĞİTİMCİLERDEN OLUŞAN KOMİSYON KURACAĞIZ”
 

Azmaz; “Gecede elde edeceğimiz gelir ve hayırseverlerden aldığımız destekle oluşturacağımız burs verme listesini köylerimize eşit şekilde belirleyeceğiz. Belirleyeceğimiz kriterlere uygun olan öğrencileri dernek başkanları tespit ederek bize bildirecekler. Bu kriterleri belirlemek içinde ayrıca eğitim kökenli üyelerimizden bir komisyon kuracağız. Bu konuda dernek başkanları her zaman yanımızda ve desteklerini esirgemiyorlar. Kendilerine teşekkür ederim” diye konuştu.


“YOZGAT VE TOKAT OLARAK NE YAPMALIYIZ, NE YAPABİLİRİZ”


CHP’den Ataşehir Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Azmaz; “Önümüze bir yerel seçimler var. Yozgat ve Tokat olarak ne yapmalıyız, ne yapabiliriz. Sonuçta bizimde temsili hakkımızın var olduğunu düşünerek, bizleri temsil edecek insanları, temsili noktalara yerleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum” diyerek bu konuda hep birlikte hareket ederek gücümüzü göstermemiz gerekir şeklinde ifade etti.
 

Başkanın konuşmasından sonra söz alan dernek başkanları, eğitime tam destek vereceklerini ve siyasi arenada temsil hakkımızı kullanarak Yozgat ve Tokatlı hemşerilerimizi seçilecek yerlerde görmek için birlik ve beraberlik içinde hareket ederek bunu başaracağımızın inancını taşıyoruz diyerek Başkan Hamza Azmaz’a da desteklerini vurgulamış oldular.


Azmaz; 02 Mart 2019 Cumartesi günü saat 19.00’da Salon Trio ’da düzenleyecekleri Eğitime Destek Gecesine, Yozgat ve Tokatlı hemşerilerinin yanı sıra eğitim gönüllülerin de destekleri için davet etti.



Program toplu fotoğrafın çekimiyle sona erdi.

 

Program toplu fotoğrafın çekimiyle sona erdi.

 

Yeni ÇAZDER yönetimi şöyle şekillendi:

Hamza Azmaz                   Başkan

Mevlüt Yılmaz                   Başkan Yardımcısı

Durmuş Acar                     Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı

Seyit Karabulut                Genel Sekreter

Leyla Öztürk                      Sayman

Cengiz Taştan                   Yönetim Kurulu Üyesi

Sevgi Çakır                         Yönetim Kurulu Üyesi



Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2019, 17:48

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109