ÇAZDER’ den Eğitime Destek Gecesi

Kısa adı (ÇAZDER) olan Çekerek Aydıncık ve Zile çevre köyleri dayanışma derneği eğitime destek gecesi düzenledi.

ÇAZDER’ den Eğitime Destek Gecesi
ÇAZDER’ den Eğitime Destek Gecesi


Kısa adı (ÇAZDER) olan Çekerek Aydıncık ve Zile çevre köyleri dayanışma derneği eğitime destek gecesi düzenledi.


İkisi Yozgat, biri Tokat iline bağlı olan 3 ilçenin bir araya gelerek kurdukları Çekerek,  Aydıncık ve Zile Çevre Köyleri Dayanışma Derneği maddi durumu iyi olmayan öğrencilere destek amacıyla düzenlediği “Eğitime Destek Gecesi ”ne katılanlar tam destek verdiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan ÇAZDER Başkanı Hamza Azmaz, eğitimin önemine vurgu yaparak tüm eğitim gönüllülerini ve hemşerilerini eğitime destek vermeye davet etti.

Davetli olarak katılan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi eğitimin önemine vurgu yaparak bu konuda bize düşen bir görev varsa ben ve arkadaşlarım katkı sunmaya hazırız diyerek kendisine gösterilen sevgiye ve ilgiye teşekkür etti.



ÇAZDER Başkanı Hamza Azmaz, katkılarından dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ’ye plaket takdim etti.

Gecede sahne alan yerel sanatçıların seslendirdiği eserler ve davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenen katılımcılar, eğitime desteklerini de esirgemediler.

Dernek üyelerinin ve yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği geceye; Ataşehir CHP ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı kalender Özdemir, eski Başkan yardımcısı Abdullah Der, Özdemir Sancaktepe CHP Belediye Başkan adayı Özgen Nama CHP eski milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Yozgat Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimi, CHP Meclis Üyesi Adayları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri katılarak destek verdiler.


Gece davul zurna eşliğinde halayların çekilmesiyle sona erdi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER