ÇAZ-DER VE ATLAS DERNEĞİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ÇAZ-DER VE ATLAS DERNEĞİ’NİN BOT VE MONT HEDİYELERİ, ANADOLUDAKİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

ÇAZ-DER VE ATLAS DERNEĞİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

ÇAZ-DER VE ATLAS DERNEĞİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
ÇAZ-DER VE ATLAS DERNEĞİ’NİN BOT VE MONT HEDİYELERİ, ANADOLUDAKİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.
Yardım Derneği ve ÇAZ-DER ile birlikte yaptığı çocuklar üşümesin Bir Mont Bir Bot kampanyası Anadolu’daki ailelerin yüzlerini güldürdü. İhtiyaç sahibi çocuklara bot, mont gibi kışlık giysiler ulaştırmak için el ele verdik

ATLAS Yardım Derneği ve ÇAZ-DER ile birlikte  “Çocuklar Üşümesin Kampanyasına” 150 TL destek vererek üzerinde kışlık kıyafetleri olmayan, bir monta, bir bota muhtaç durumda olan çocuklarımıza yardımda bulunarak. Sıcak ellerimizi ihtiyaç sahibi kardeşlerimize uzatarak, onları, kış şartlarının zorluğundan bir nebzede olsa yardım ettik.

ANADOLUNUN AYAZINDA ÜŞÜYEN ÇOCUKLARA YARDIM EDEREK İÇLERİNİ ISITAN KAMPANYA

ATLAS YARDIM DERNEĞİ Başkanı Ferda Altıntaş VE ÇAZ-DER .Başkanı Hamza Azmaz ile birlikte yaptığı konuşmalarında. Anadolunun yoksul. Çocuklarına yeni kıyafetlerden alamayan, eski ve yırtık kıyafetlerle çocuklarını okula göndermek zorunda kalan aileler için ne zordur bu durum. Hele de soğuk kış günlerinde bu ebeveynlerin yükleri bir kat daha artar. Derneğimize yapılan  bağışlarla bu şartlar altında yaşamak zorunda kalan kardeşlerimize onları ısıtacak yeni kıyafetler alarak sevinçlerine ortak olduk.Başkan Altıntaş. Minikler bu kampanya ile kışın soğuklardan korunacak Yardımseverler ihtiyacı olan çocuklar için bot ve mont kampanyası başlattı İstanbul’daki yardımsever kardeşlerimiz: “600 çocuğa bot ve mont ihtiyacı sağlandı, daha sırada bekleyen çok çocuğumuz var” dedi.
ATLAS Yardım Derneği ve ÇAZ-DER ile soğuk havalarda minikleri unutmadı, ihtiyacı olan çocuklar için bot ve mont kampanyası başlatarak Anadolu’daki çocukların yüzünü güldürdü.ATLAS YARDIM DERNEĞİ VE ÇAZ-DER yardımlarıyla soğuk havalarda miniklerin içini ısıtarak umut oldu, ihtiyacı olan çocuklar için yaklaşık 600’e yakın bot ve mont kampanyası başlatarak Anadoluya çıkarma yaptı.

Yozgat ve Tokat’ta. Havaların her geçen gün daha da soğumasıyla birlikte kalın kıyafetlere olan ihtiyaç da arttı. Ferda Altıntaş ve ÇAZ-DER’in yardımsever başkanı Hamza Azmaz, çocuklar için kış soğuğundan koruyacak bot ve mont yardımı yapıyor. Muhtarlarla ve diğer kaynaklarıyla işbirliği içerisinde çalışan yardımsever insanlarla, ailelerin ihtiyacı olup olmadığını tespit ettikten sonra anlaşmalı oldukları esnaflardan piyasadan daha uygun fiyata aldıkları bot ve montları çocuklara teslim ederek yüzlerini güldürdü.ATLAS YARDIM DERNEĞİ Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Altıntaş “İhtiyacı olan çocuklar için bot ve mont kampanyası başlattık” yaklaşık bir ay önce başlattığımız  kampanya ile şimdiye kadar 600 çocuğun bot ve montlarına kavuştuğunu söyledi. Başkan Altıntaş Ellerindeki listede halen yardım bekleyen 300’e yakın çocuğun olduğunu ve bu listenin yeni tespitlerle daha da arttığını söyledi. Altıntaş, kampanya hakkında konuşmasına şöyle devam etti:  “Havalar soğumaya başladı bu yüzden biz de ihtiyacı olan çocuklar için bot ve mont kampanyası başlattık. Geçtiğimiz 2018 yılında  farklı yardımlarda bulunduğumuz veya muhtarlar aracılığıyla tespit ettiğimiz ihtiyacı olan ailelerimize ulaşıyoruz. Daha sonra katkıda bulunmak isteyen bazı esnaflarla işbirliği içerisinde bulunarak daha uygun fiyata bot ve montları temin ediyoruz, çoğu zaman esnaflar ekstradan ürün göndererek daha da katkıda bulunuyorlar. Bot ve montun yanı sıra el örgüsü bere, boyunluk ve eldiven gibi kış soğuklarında çocukları sıcak tutacak farklı ürünler de hediye ediyoruz diyen Altıntaş. Bir aylık kampanyamızla 600 çocuğa bot ve mont sağlandı,daha sırada bekleyen çok çocuğumuz var.” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.CHP’Lİ BAŞKAN UYAR TAKTİR ALDI

Anadolu dönüşü sonrasında Yozgat’ın Yerköy ilçesi Cunhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Hakan Uyar ATLAS Yardım Derneği ve ÇAZ-DER’in Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna yemek programı düzenledi. CHP’li Baskan Hakan Uyar Ferda Altıntaş hanım efendiye çok teşekkür ediyorum,gerçekten kendisini taktir ederek kutluyorum diyen. Başkan Uyar Ferda ablam kendisini insanlara adamış yorulmak bilmeyen bir hayır sever şahsiyet diyerek söz etti.

Günün sonunda. Başkan Uyar tarafından İstanbul’a dogru hareket edecek olan ATLAS Yardım Derneği ve ÇAZ-DER yardim ekibini uğurlayarak yolcu etti. Yardım Derneği uyeleri CHP’li Başkan Hakan Uyar’a bizlere göstermiş olduğunuz misafir perverliğinizden dolayı kendilerine teşekkür ederek şükranlarını sundu.  
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER