ÇANKIRILILAR GECESİ TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

ÇANKIRILILAR GECESİ TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

 ÇANKIRILILAR GECESİ TUZLA'DA COŞKUYLA KUTLANDI
Başkan Yazıcı Çankırılılar Gecesi’nde Konuştu: “Kentimize Sahip Çıkalım” 

Tuzla Çankırlılar Derneği tarafından düzenlenen “Çankırılılar  Gecesi” Tuzla Kafkale Spor Kompleksinde yapıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği gecede konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gelenek ve göreneklerin yeni nesillere aktarılmasında derneklerin büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Gecede konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; Türkiye’nin neresinden gelmiş olursa olsun, İstanbul’da yaşayan, Tuzla da yaşayan herkesin, kentlilik bilinci ile yaşadığı kente sahip çıkması gerektiğini söyledi. “Yaşadığımız kentin sosyal ve kültürel katmanlarında olmamız gerekli. Tuzla’da yaşayan Çankırılılar olarak, gelenek ve göreneklerimizi yaşatacağız. Kültürümüzü, örfümüzü gelecek kuşaklara aktaracağız” dedi.

Halk Müziği sanatçısı Turgay Başyayla’nın sahne aldığı gecede, Tuzla Çankırlılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu, Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri geceye sağladığı katkılardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Gecenin sonunda, organizasyon komitesi başkanı İsmail Demiray tarafından, geceye katkıda bulunanlara plaket verildi.

 Geceye Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, İstanbul Milletvekili Ali Torlak, Çankırıspor Başkanı Sevda Şıracı Karaali, ÇANDEF başkanı Ömer Lütfi Özenç ve Dilovası Kaymakamı Hasan Göç Çerkeş Dernekler birliği Başkanı Erol TEPEBAŞI katıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER