British English’e “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi”‏

Yabancı Dil Kursları konusunda 38 yıllık bir geçmişe sahip British English adlı kuruma “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi” verildi.

British English’e “Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi”‏
Avrupa Birliği Bakanlığı’na bağlı Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Merkez Başkanlığımız Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Avrupa Dil Ödülü faaliyeti kapsamında, 2012 Teklif Yılı için 72 başvuru alınmıştır. Avrupa Dil Ödülü Ulusal Jürisi tarafından başvuru formu üzerinden yapılan değerlendirme sonucunda, 34 başvuru yerinde izleme ve değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Değerlendirme süreci sonucunda 9 başvuru, Avrupa Dil Ödülü almaya hak kazanmıştır. 16 kuruma da Teşvik Belgesi verilmesi uygun görülmüştür. Tüm başvuru sahiplerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder, ödül alan kurumları kutlarız” denildi.

Ödül töreni Ankara İçkale Otel’de yapıldı…

Avrupa Dil Ödülü Teşvik Belgesi almaya hak kazanan British English ile birlikte toplam 25 kuruma ödülleri, 26 Eylül günü Ankara İç Kale Otel’de düzenlenen bir törenle verildi. İstanbul’dan Hava Harp Okulu, Doğuş Anadolu Lisesi ve Özel Ütopya İlköğretim Okulu’nun da ödüle layık görüldüğü törende, kurumların yöneticileri hayli gururluydu.

Ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan British English Kurucusu Kim Şık; “Bu teşvik ödülü, bizim hedeflerimizi ve hizmet kalitemizi daha da yukarılara taşımamıza neden olacaktır” dedi.

British English hakkında…

1974 yılında kurulan British English, ilk yıllarından itibaren eğitimde sürdürdüğü kalite ve başarı odaklı vizyonunu kanıtlamış, uzman eğitimcileri ile yeni gelişmeleri sürekli harmanlayarak öğrencilerine sunan bir kurum olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Başarılı bir eğitimde yakın ilginin en önemli unsur olduğunu kabul edip, tüm proğramlarının öğrenci merkezli, dikkat çekici ve hedefe hızla ulaştıran çözüm önerileri içerdiğine değinen British English; dil öğrenim sürecini, kısa sürede tamamlanabilinir, eğlenceli ve kolay şekle getirmek için çaba harcayan kurumlar arasında gösterilmektedir.

British English Kurucusu Kim Şık, aldıkları ödülün mutluluğunu, 2012 Yılı Avrupa Dil ödülü Yarışması’na “Multilingual Club” projesi ile katılarak, bu ödüle uzanan yolda kendisine en büyük desteği veren eşi Yasemin Şık ile paylaştı…

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2012, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER