“BİRLİKTE II” Sergisi 19 Ekim’de Açılıyor

Suriyeli ve Türk sanatçıların birlikte üretimlerini esas alan "Together" serisinin ikinci sergisi 19 Ekim’de Turkmall Sanat’ta açılıyor.

“BİRLİKTE II” Sergisi 19 Ekim’de Açılıyor
 “BİRLİKTE II” Sergisi 19 Ekim’de Açılıyor


Suriyeli ve Türk sanatçıların birlikte üretimlerini esas alan "Together" serisinin ikinci sergisi 19 Ekim’de Turkmall Sanat’ta açılıyor. 15. İstanbul Bienali komşu etkinliği olan sergiye tüm sanatseverler davetli.

İnsan Kaynağını Geliştirme Vakfı desteğiyle gerçekleşen çalıştaya 5 Suriyeli 5 Türk sanatçı katılıyor. Uniq Gallery'yi 2 hafta boyunca bir üretim ve paylaşım mekanı olarak kullanan sanatçıların komşu iki kültürün etkileşimi içerisinde ürettikleri eserler Turkmall Sanat'ta sergileniyor.

Sanatçılar ve sanat uzmanları arasında, sanatsal iletişim ve paylaşım kadar, gelecek dönemde olabilecek işbirlikleri için fırsat yaratmayı amaçlayarak yola çıkan proje kişisel birlikteliklerin yanısıra toplumsal ve kültürel temaları besleyerek sürdürülebilirliği sağlamayı hedefliyor. Bu kapsamda, 2016 yılında gerçekleştirilen ilk çalıştaydan sonra İstanbul sanat atmosferiyle daha etkili bir şekilde temas etme şansı bulan Suriyeli sanatçılar yıl içerisinde karma sergilere davet edildiler ve temsil edilme fırsatı yakaladılar.

UNIQ İstanbul’daki Turkmall Sanat'ta sergilenecek Together II projesi 24 Kasım'a kadar ziyaret edilebilir.

“TOGETHER-2” | “BİRLİKTE-2”

Sergi:

19 Ekim – 24 Kasım 2017 @TURKMALL SANAT

Sanatçılar:

Abdulrazzak Alsalhani, Emel Ülüş, Emre Çalış, Eyas Jafar, Falak Al Ghazzi,

Hale Arslan, Hiba Aizoug, Nehir Sağdıç, Rand Ramadan, Sevim Kaya.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER