BİLFENLİ ÖĞRETMENLERE ‘CANDAN’ KUTLAMA!

Bilfen Okulları, geleceğin teminatı olan öğretmenlerinin ‘Öğretmenler Günü’nü, düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı.

BİLFENLİ ÖĞRETMENLERE ‘CANDAN’ KUTLAMA!
 BİLFENLİ ÖĞRETMENLERE ‘CANDAN’ KUTLAMA!

Bilfen Okulları, geleceğin teminatı olan öğretmenlerinin ‘Öğretmenler Günü’nü, düzenlenen muhteşem bir geceyle kutladı.

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen kutlamada müthiş sesi ve yorumu ile sanatçı Candan Erçetin sahne aldı. Okulların yanı sıra Bilfen ailesinin diğer şirketlerinin de hazır bulunduğu gecede, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Anaokulundan liseye kadar İstanbul’daki tüm kampüslerde görev yapan öğretmenlerin ve diğer çalışanların katıldığı gece, kurumda çeşitli kademelerde görev yapan ve 5 – 10 – 15- 20 yıllık hizmet sürelerini dolduran çalışanların ödül seremonisi ile başladı. Balçiçek İlter’in sunumuyla gerçekleşen gecede ödüllerini Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün elinden alan öğretmenler ve çalışanlar, hazırladıkları sürpriz performanslar ile geceye renk kattılar.
Fatih Öztürk, gecede yaptığı konuşmada başta öğretmenler olmak üzere Bilfen’i bir aile yapan ve bu günlere taşıyan tüm çalışanlarına teşekkür etti. Bilfen denildiğinde akla başarı ve prestij geldiğini ve bunun tesadüf olmadığını hatırlatan Öztürk, “Sizler belki de dünyanın en önemli, en ölümsüz, en kutsal işini yapıyorsunuz. Çocuklar doğuyor, birkaç yılları anne - babalarıyla geçiyor, sonra okula başlıyor. Eğriyi doğruyu, hoşgörüyü, geleceği sizlerden, öğretmenlerinden öğreniyor ama en önemlisi sevgiyi öğreniyor. Unutmayın ki en çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir.” dedi.
Bilfen’deki yoğun eğitim maratonuna kendileri için düzenlenen muhteşem bir programla ara veren çalışanlar, Candan Erçetin’in Anadolu’dan Balkanlar’a uzanan geniş repertuarı eşliğinde stres attı. Kendisi de öğretmen olan Erçetin, “Buraya büyük bir mutlulukla geldik, sizler sayesinde gözümüz arkada değil” diyerek tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü en içten dilekleriyle kutladı. Sevilen sanatçının tüm şarkılarına ve danslarına eşlik eden Bilfenli öğretmenler bu özel günlerinin tadını doyasıya çıkarttı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER