BEŞ SES BEŞ SAZ KONSERLERİNE İLGİ BÜYÜYOR

Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde düzenlenen “Beş Ses Beş Saz” Konserlerinin 2.cisi, 16 Kasım 2011 akşamı, CKM’de gerçekleştirildi.

BEŞ SES BEŞ SAZ KONSERLERİNE İLGİ BÜYÜYOR
Türk Sanat Müziğin güçlü sesi Selma Hepgül’ün şefliğinde, Kadıköy Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren “HEPGÜL KOROSU”’nda yetişen beş solist, Kamil Kurt, Veda Yenişen, Nejat Şentürk, Semra Kadıoğlu ve Sema İşeri solo konserleri ile izleyicilerden tam not aldılar.

Yapım ve yönetimi Kadıköy Belediyesi Gönüllü Eğitim ve Danışma Merkezi Kültür ve Sanat sorumlusu yönetim kurulu üyesi Nesibe Müsevitoğlu tarafından yapılan “Beş Ses Beş Saz” Programlarına izleyiciler de büyük ilgi göstermekte. Bu konserde de talebin  fazla olması nedeni ile izleyiciler yer bulmakta güçlük çekti ve ayakta izlemek zorunda kaldılar.

Beşer şarkı ile performans sergileyen solistlerin sesleri kadar, sahne hakimiyetleri de  büyük beğeni kazandı. Solistlere  Tonguç Erol, Bülent Kartal, Zafer Cömert, Hüdai Güneyli, Vahap Tayfun , Öktem  sazlarda eşlik ettiler.

Şileli Şair Atılay Erge, sevilen şarkıların bestekarları Zeynettin Maraş, Turhan Taşan, Zekiye Kuldaş ve Söz yazarı Nihat Dönmez, geçmiş dönem Milletvekili Yücel Erdener ile ses sanatçısı  Seracettin Erman geceye konuk olarak katıldılar.
Selma Hepgül, kendisi gibi ses sanatçısı olan kardeşi Seracettin Erman ile  mini bir konser vererek izleyicilere sürpriz yaptılar.
Finalde konuk sanatçılar ve solistlerin birlikte söyledikleri şarkılarla gece sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109