BERK ERCAN ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİN'de

TÜRK HALK MÜZİĞİNİN YENİ VE GÜÇLÜ SESİ BERK ERCAN SEVENLERİYLE ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİNDE BULUŞUYOR

BERK ERCAN ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİN'de
Türk Halk Müziğnin genç ve güçlü sesi BERK ERCAN ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİN'de İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kültür A.Ş
 katkılarıyla sevenleriyle türkü dolu bir geceye hazırlanıyor.Çeşitli yerlerde konserler veren BERK ERCAN bu dalda eğitimli ve işini bilerek yapan sanatçıların arasında yer almaktadır.Hüzüne,sevince,halaya evet diyen herkesi bu konsere bekleyen BERK ERCAN görsel ve işitsel shovlarında bulunduğu bu konserde her yöreden türkülere yer vereceğini söyledi.

30.12.1987 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Müziğe ilgisi çocuk yaşlarda başladı. 2005 yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Türk Musikisi bölümüne dahil oldu.

Öğrenim süresince başta Yücel Paşmakçı olmak üzere bir çok değerli akademisyenden ders alan Berk Ercan 2010 yılı itibari ile mezun oldu. Eğitimine ara vermeden dahil olduğu Haliç Üniversitesi Konservatuvarında Yüksek Lisans eğitimine halen devam etmektedir.

Üniversite yıllarında bir çok konser etkinliğinde bulunan Berk ERCAN, 2010-2011 yılları arasında İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosunda korist ve solist olarak yer aldı.

Bunun dışında çeşitli koro, stüdyo ve albüm çalışmalarında yer alan Berk ERCAN, 2012 yılı itibari ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezlerinde konserler vermeye devam etmektedir.


YER     : ÜMRANİYE ATAKENT KÜLTÜR MERKEZİ                  
SAAT   : 20:00
TARİH : 15.12.2012 CUMARTESİ (ÜCRETSİZ)


HABER/HASİBE GÜR

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2012, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER