BEM-BİR-SEN’ DEN ALTIN YAĞMURU

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı bir kez daha üyelerinin gönlünde taht kurdu. Üyelerinin yeni doğan çocuklarına ve yeni evlenen çiftlere birer altın takdim etti.

BEM-BİR-SEN’ DEN ALTIN YAĞMURU
BEM-BİR-SEN’ DEN ALTIN YAĞMURU

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı bir kez daha üyelerinin gönlünde taht kurdu. Üyelerinin yeni doğan çocuklarına ve yeni evlenen çiftlere birer altın takdim etti.


Sosyal Sendikacılığın öncüsü BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı Bir kez daha gönüllerde. Üyelerinin yanlarında olmanın yanı sıra yaptıkları Sosyal Etkinliklerle dikkatleri üzerlerine çeken Sendika Yönetimi, Üyelerin yeni doğan çocuklarına ve evlenen üyelerine yaklaşık 100 altın Hediye etti.

Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesislerde Gerçekleştirilen programa katılan Üyeler, böyle ince düşünülmüş bu organizasyondan dolayı Sendika Yönetimine Teşekkürlerini ileterek, çeşitli ilçelerden gelen üyeler ile hem tanışma hem de sohbet etme imkanı buldular.

Sendikanın yapmış olduğu her türlü etkinlerden gurur duyduklarını dile getiren Üyeler, Böyle donanımlı bir yönetime sahip oldukları için şanslı olduklarını ifade ettiler.
Gecede bir konuşma yapan Başkan KARAKOÇ; Üye sayımızın her geçen gün artışından duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçen tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti.

17 Aralık operasyonları ;


KARAKOÇ; 17 Aralık operasyonları ile başlayan Sn: Başbakan ve Hükümeti devirme planları olan, dış güçler, Faiz Lobisi ve iç Destekçilerini Ülkemize verdikleri milyarlarca Dolar zarardan dolayı kınıyorum. Oynanan oyunun farkındayız. Ülkemizi hedef alan bu sinsi planı görüyor ve milletimize hizmet eden her kim olursa olsun yanlarında yer aldığımızı belirtiyor, bugün de sayın Başbakanımıza yapılanların karşısında olduğumuzu açık ve net bir şekilde ifade ediyoruz, Millet iradesi ile gelen millet iradesi gider,dedi.
 İHH’ ya oynanan oyunu da görüyoruz;

Karakoç; Bu sinsi operasyonlarda İHH yı hedef alan komployu da gördüklerini söyleyerek; İHH (insani Yardım Kuruluşu) İsrail’  i Mavi Marmara olayından dolayı tüm dünyaya Terörist Devlet olarak göstermiş silahsız bir örgüttür. Fakat İsrail, iç destekçileri ile birlikte Türkiye’ de İHH’ nın bazı ofislerine baskın yaparak, düzmece belgelerle El Kaide ile ilişkilendirmek istemiş, AİHM’ de yapılacak olan duruşmada kendilerine meşruu bir müdafa olarak sözde El Kaide  bağlantısı olan bir yardım kuruluşu olduğunu ispatlamak istemiştir. Dünyanın her yerinde mazlumların yanında, din ayırt etmeksizin yardımda bulunan İHH’ ya yapılan bu oyunu da görüyor ve İsrail Dışişleri Bakanı Liberman’ın “İHH bizim için büyük tehlike” sözleri oynanan oyunun ne denli büyük ve kirli ilişkiler içerisinde olduğunu gösteriyor,dedi.


Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER