BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den geleneksel piknik şöleni

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube yönetim kadrosu, Kocaeli Yuvacık Barajı’nda geleneksel piknik şöleninde bir araya geldi.

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den geleneksel piknik şöleni
BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube’den geleneksel piknik şöleni

BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube yönetim kadrosu, Kocaeli Yuvacık Barajı’nda geleneksel piknik şöleninde bir araya geldi. Üyeler hem eğlenerek stres attı hem de Mayıs ayında yapılacak olan üye tespit çalışmaları hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

Sosyal sendikacılığın adresi BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube, bir önemli organizasyona daha imza attı. Niyazi Karakoç başkanlığındaki sendika, bu kez yönetim kadrosunu piknik organizasyonuyla buluşturdu.

 Bu sene ikincisi yapılan ve geleneksel hale gelen piknik şöleni, Kocaeli Yuvacık Barajı’nda gerçekleşti. Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, denetim Kurulu üyeleri ve İşyeri temsilcilerinin katıldığı piknik şöleni renkli ve eğlenceli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Havanın da güzel olması, katılımcılara ayrı bir keyif verdi. Pikniğe, aileleriyle birlikte katılan üyeler hem stres attı hem de birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Yuvacık Barajı’nın eşsiz doğa güzelliğinde bolca eğlenen üyeler güne kahvaltıyla başladı. Kahvaltıdan sonraki voleybol müsabakası ise büyük bir çekişme içinde geçerek ilgiyle izlendi.

Öğleden sonra baraj kenarında yapılan mangal keyfi ise bir başka renklilikte geçti. Başkan Niyazi Karakoç ve Sebahattin Gezici’nin hazırladığı lezzetli mangal ziyafeti, katılımcılar tarafından tam not aldı. Daha sonra yönetim kadro durum değerlendirmesi yaptı. Bu ay içinde yetkili sendika konusunda üye tespit çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Piknik şöleni bol bol hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu. Sendika Başkanı Niyazi Karakoç, verimli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyerek; “Yönetim kadromuz, stres atma imkanı buldu. Ayrıca durum değerlendirmesi yaparak, önümüzdeki zamanlarda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışveriş yaptık” dedi.


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER