AYLA, UNICEF’E DESTEK OLUYOR

Türkiye’nin Oscar adayı AYLA’dan, yaptığı çalışmalarda önceliği her zaman çocuklara veren UNICEF’e tam destek.

AYLA, UNICEF’E DESTEK OLUYOR
AYLA, UNICEF’E DESTEK OLUYOR

Türkiye’nin Oscar adayı AYLA’dan, yaptığı çalışmalarda önceliği her zaman çocuklara veren UNICEF’e tam destek. “UNICEF AYLA” adlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 3005’e AYLA yazıp SMS atan herkes 10 TL bağış yapabilecek.

 Savaş mağduru tüm çocuklar için


Savaş meydanında bulup hayatını kurtardığı minik bir kız çocuğunu evladı gibi sahiplenen, kanunlar izin vermediği için Türkiye’ye getiremeyen Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin 60 yıllık hüzünlü arayış hikayesini anlatan AYLA filmi, minik Ayla gibi savaş mağduru bütün çocuklara karşı farkındalığı arttırmak, destek olmak için UNICEF’e destek oluyor. “UNICEF AYLA” adlı sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 3005’e AYLA yazıp SMS atan herkes 10 TL bağış yapabilecek.

UNICEF’in rakamlarına göre dünya üzerinde tıpkı Ayla gibi annesi ve babasını savaş nedeniyle kaybetmiş, yurdundan, evinden ayrılmak zorunda bırakılmış, kimi zaman adını bile unutan 28 milyon savaş mağduru çocuk var. Üstelik bu çocukların yaklaşık 1.5 milyonu ülkemizde yaşıyor. Yapılan bağışlar çocukların korunması, temiz su ve sağlıklı koşullara kavuşabilmeleri, eğitime erişebilmeleri ve yeniden çocuk olabilmeleri için toplanıyor.

Şiddet ve yoksullukla yerinden edilmiş, kaderlerine terkedilmiş mülteci ve göçmen çocuklara destek olmak isteyenleri kahraman Astsubay Süleyman Dilbirliği nezdine aynı duygu altında buluşturan AYLA filmi, sadece kan bağıyla değil gerçek sevgi ve merhametle de öksüz ve yetim kalmış çocukların bir nebze de olsa gülümsemelerini sağlamak ve farkındalık yaratmak için UNICEF’in yanında…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109