Ataşehir'de Yaz Merhaba Konserleri" Gürsel Tekin'in katılımı ile Başladı

Ataşehir'de Yaz Merhaba Konserleri" Gürsel Tekin'in katılımı ile Başladı

Ataşehir'de  Yaz Merhaba Konserleri
İstanbul'un yeni kurulan ilçelerinden olan Ataşehir'de belediye, 'Yaza Merhaba Konserleri'ni başlattı.
İstanbul'un yeni kurulan ilçelerinden olan Ataşehir'de belediye, 'Yaza Merhaba Konserleri'ni başlattı. Yaz ayı boyunca sürecek konserlerin ilkinde Volkan Konak ve CHP İstanbul Milletvekili adayı Sabahat Akkiraz sahne aldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de katıldığı Küçükbakkalköy Meydanı'nda gerçekleştirilen konsere katılan binlerce kişi Volkan Konak ve Sabahat Akkiraz'ın şarkılarına eşlik ettti.

Konsere gelen vatandaşlar zaman zaman alkışlarla, zaman zaman ise halay çekerek doyasıya eğlendi. Konserde konuşma yapan Gürsel Tekin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı eleştirerek, "Kaç yıldır iktidarda, ancak 12 Haziran seçiminin hemen öncesinde tapuları dağıtıyor. 17 Yıldır vermedikleri Yenisahra - Barbaros'un imarını vermek şimdimi akıllarına geldi?" dedi.

Arada konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi "Bizimle belediye olan 7 belediyeden sadece Ataşehir'in imarını çıkarmadılar. Diğer bütün yeni belediyelerin tamamının imarı nı çıkardılar. Belediye olduktan sonra Esatpaşa ve Örnek'te 4000 vatandaşa tapularını verdik, Ataşehirde asfaltsız sokak bırakmadık, hizmetlere devamedeceğimize Cumhuriyet Halk Parti sözü veriyorum"dedi.

Konser arası CHP 1.Bölge Milletvekili Adaylarının tanıtımı yapıldı. Konsere Katılan Milletvekili adayları Gürsel Tekin, Kadir Gökmen Öğüt, Celal Dinçer, Bahar Özay ve diğer adaylar halkı selamladı.  
                
Recep KENAN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER