Ataşehir'de Sporda Saldırganlık ve Şiddet konuşulacak..

2012 Avrupa Spor Başkenti'nde Spor Ahlakı ve Kültürü Konferansları dizisi devam ediyor..

Ataşehir'de Sporda Saldırganlık ve Şiddet konuşulacak..

2012 Avrupa Spor Başkenti’nde bir ilk olan Spor Ahlakı ve Kültürü Konferansları dizisinin ikincisi Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleştiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi’nin işbirliğinde düzenlenen konferanslarının ikincisi ‘Sporda Saldırganlık ve Şiddet’ başlığı altında düzenleniyor. İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Attilla Erdemli’nin sunumuyla gerçekleştirilecek konferansa eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu ‘Asrın Güreşçisi’ Hamza Yerlikaya ile Spor Yazarı Atilla Gökçe konuk olarak katılacak. Zübeyde Hanım Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlenecek konferans saat 13.30’da başlayacak.

Spor Ahlakı ve Konferansları dizisinin ilki 26 Mart 2012’de ‘Sağlıklı Yaşam ve Spor’ başlığı altında İstanbul Üniversitesi BESYO Müdürü Prof. Dr. Bülent Bayraktar ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın katılımıyla Vefa Lisesi’nde gerçekleşmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 2012 Avrupa Spor Başkenti etkinlikleri kapsamında organize edilen ve İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi’nin (KAGEM) işbirliği ile gerçekleştirilen spor konferansları dizisi;

· ‘Sağlıklı Yaşam ve Spor’
· ‘Sporda Saldırganlık ve Şiddet’
· ‘Sporda Kontrol Dışı Davranış’,
· ‘Taraftarlık ve Fanatiklik’,
· ‘Sporda Kazanmak ve Kaybetmek Üzerine: Psikolojik Yansımalar’
· ‘Maksat Spor Olsun mu?’
· ‘Spor, Sağlık, Dostluk’


konu başlıklarında yıl boyunca devam edecek.

KONU  : Sporda Saldırganlık ve Şiddet
YER     : Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi
TARİH  : 12 Nisan 2012 Perşembe
SAAT    : 13.30

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2012, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER