Ataşehirde Sivaslılar Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler

Sivas Akıncılar kültür ve yardımlaşma derneği, genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sivaslıların yoğun katılım gösterdiği gözlemlendi.

Ataşehirde Sivaslılar Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler

Ataşehirde Sivaslılar Birlik ve Beraberlik Mesajı Verdiler

Sivas Akıncılar kültür ve yardımlaşma derneği, genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sivaslıların yoğun katılım gösterdiği gözlemlendi.

Açılış konuşmasını ve Divan Başkanlığını, SİDEF Genel Başkanı aynı zamanda MHP MYK Üyesi olan Zeki Bulut gerçekleştirdi.

SİDEF Genel Başkanı Zeki  Bulut, yaptığı konuşmasında şunları söyled. Değerli Sivaslılar, yaklaşan yerel seçimlerin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, yaklaşan yerel seçimlerde hep birlikte hareket edeceğiz. Hepimiz geçmişte bir takım hatalar yaptık, ama yaklaşan yerel seçimlerde Ataşehir‘de, 41 bin Sivaslı seçmenin ikamet ettiğini unutmayalım, birlik beraberlik içinde, adam gibi adam olan bir hemşerimizin çatısı altında gönülleri fethetmek üzere hep beraber çalışarak, Ataşehir’de;  Ehliyetli, Liyakatli, Sadakatlı olan bir arkadaşımızı, hangi partiden olursa olsun. Destekleyeceklerini, Yanında olacaklarını, çalışacaklarını, emek vereceklerini, federasyon olarak da sonuna kadar arkasında olacaklarını  söyledi.

SİDEF Genel Başkanı Zeki  Bulut,, Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin yeni seçilen başkan ve yönetimine birlik ve beraberlik içerisinde başarılar diledi. Konuşmasını tamamlayan Bulut, kürsüden inerek, divan başkanlığına geçti.

Divan Başkanı’nın konuşmasından sonra,  alkışlar eşliğinde kürsüye gelen başarılı iş adamı ve Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İlker Alkun konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.


İlker Alkun Yeni seçilen başkana, yönetim kuruluna ve kurullarda görev alan hemşerilerine başarılar diledi.

Sivas Akıncılar kültür ve yardımlaşma derneğinin Yeni yönetimi Sivas’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden İşadamı İlker Alkun, bundan sonra daha sık bir araya geleceklerinin altını çizdi.

Sivas dernekler federasyonuna bağlı, Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin günden güne birlik, beraberlik içerisinde büyümeye devam edeceğini söyledi.

Sivaslılar olarak Anadolu’nun dört bir yanında çok başarılı işler gerçekleştirdiklerini söyleyen Alkun, Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bize daha fazla güç, kuvvet versin ki, Ülkemiz adına daha güzel, anlamlı faaliyetler gerçekleştirelim. Diyerek sözlerini tamamladı.

İşadamı Alkun’a Sivaslı hemşerilerinin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi. Alkun ise bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, salondaki insanların tek tek elini sıkarak tebrikleri kabul etti.

Genel kurulda, Ak Parti Sivas eski Milletvekili Selami Uzun’da vardı. AKP’li Uzun’da Sivaslıların birlik beraberlik içerisinde kalkınmaya, Sivas’ımızı büyütmeye, nerede olursa olsun, Sivaslı işadamlarımızı, siyasetçilerimize her platformda sahip çıkılmasının önemini anlattı.

Yeni yönetime ve başkana başarılar diledi. AKDER olarak yeni yönetimin başarılı olacağını, Sivas’ımızı her platformda en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2013, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER