ATAŞEHİR’DE ENGELLİLER HIDIRELLEZ'İ COŞKUYLA KUTLADI

Ataşehir’in Köklü iki Yardım Derneği tarafından Cumartesi günü İçerenköy Koşu Parkında yapılan Bahar Bayramı Hıdırellez Kutlaması düzenlendi.

ATAŞEHİR’DE ENGELLİLER HIDIRELLEZ'İ COŞKUYLA KUTLADI
ATAŞEHİR’DE ENGELLİLER HIDIRELLEZ'İ COŞKUYLA KUTLADI

Ataşehir’in  Köklü iki Yardım Derneği  tarafından Cumartesi günü İçerenköy Koşu Parkında yapılan Bahar Bayramı Hıdırellez Kutlaması düzenlendi. 

ATAŞEHİR'DE  HIDIRELLEZ ATEŞİ TOPLU YAKILDI

 
Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği ve Gülenyüz Yardım Derneği işbirliği  Ataşehir Belediye Başkanlığı Destekleri ve Katkılarıyla İçerenköy Koşu Parkından Çoskulu  Bahar Bayramı Hıdırellez Kutlaması Yapıldı.

Başta Ataşehirli Engelli Aileleri ve Bireyler,  Gülenyüz Yaşamla Mücadele derneği üyeleri,  CHP İstanbul Milletvekili  Kadir GÖKMEN ÖĞÜT, CHP Ataşehir İlçe Başkanı  Hakkı ALTINKAYNAK, Ataşehir Belediyesi Birim Amirleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı  Adem BOZ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sadet Partisi 1. Bölge Adayı  Mustafa MİRCAN, Mhp  Ataşehir İlçe Başkanlığı Yönetimi, DSP İlçe Başkanlığı ve Yönetimi DSP Bölge Milletvekili Adayları, İstanbul Çankırılılar Federasyonu Genel Başkan Yard Erol TEPEBAŞI İBB Pendik Özürlüler Merkezi Eğitimcisi Ayşe EKŞİ Ferhatpaşa Mahallesi Muhtarı  Hüseyin UZUN,  Tüm Çankırılılar Derneği Kadın Kolları, Ataşehir Güvercin Sevenler Derneği Başkanı  Niyazi YAMAN, Pir Sultan Aptal Kültür Derneği Yönetimi, Siyami Ersek  Hastanesi Personelleri ile  Atasehirlilerin katılım ile gerçekleşen Bahar Bayramı Hıdırellez Programında İçerenköy Koşu Parkında ilgi büyüktü.

Barış Manco Kültür Derneği Başkanı Şaair  Gökhan KARADUMAN’ın mühteşem sunumu  ve Sanatcıları ile şenliğe renk katmıştır.

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı  Birol EKŞİ  yaptığı konuşmada, bu yıl kardeş derneğimiz Gülenyüz Yardım Derneği ile ortaklaşa yaptığımız bu etkinlikle Ataşehirli Gönül Dostlarımız Üyelerimiz Ailelerimiz bir arada bahar çoşkusunu birlikte yaşadık. Siyasi partilerimizi çok degerli yöneticileri sanatcılarımız Milletvekili adaylarımız ve basınımızın güzide temsilcileri bizleri yalnız bırakmadılar. Bahar çoskumuza ortak oldular dedi. Bu etkinliği sağlayan Başta Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ nezdinde Sosyal İşler Müdürlüğü-Halkla İlişkiler Müdürlüğü müdür ve personellerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz diyerek sözlerini  bildirmiştir.

Programda Katılımcılara ve Emek  verenlere teşekür eden iki dernek başkanı Muharrem ÇOBAN ve Birol EKŞİ daha büyük organizyonlarda yine birlikte hareket edeceklerini ifade ettiler.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER