Ataşehir’de Gülenyüzler Yaşgünü Partisi

Ataşehir’de Gülenyüzler Yaşgünü Partisi

Ataşehir’de Gülenyüzler Yaşgünü Partisi
Ataşehir Belediyesi ile Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte yoksul ailelerin çocuklarının yaşgünleri kutlandı. 200 çocuk ve ailelerinin katıldığı yaşgünü partisinde tüm çocuklara puzzle ve oyuncaklar dağıtılırken, 32 çocuğa da Ataşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.

Hotel Bostancı Prenses’te gerçekleşen yaşgünü partisine Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Zafer Nuhoğlu ve İlhami Yılmaz ile CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği Başkanı Muharrem Çoban, Dernek Genel Sekreteri Doğan Açık ile yoksul aileler katıldı.

Her sene gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar hem yaşgünlerini kutlamanın hem de aldıkları hediyelerin mutluluğunu yaşadılar.   
Ataşehir Belediyesi’nin enerjisinin büyük bir kısmını yoksul ailelerin ve özürlü vatandaşların daha iyi şartlarda yaşayabilmeleri için harcadıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcıları, yaşgünlerini kutladıkları çocuklara ömür boyu mutluluklar dilediler. Yaşgünlerini; aileleri, Ataşehir Belediyesi ve Gülenyüz Yaşamla Mücadele ve Yardım Derneği’yle birlikte kutlayan çocuklar hep birlikte yaşgünü pastalarının üstündeki mumları üfleyip, pastaları yediler. Yaşgünü partisinin sonunda başta Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi olmak üzere etkiliğe katkı sağlayanlara birer plaket sunuldu.  





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER