ATAŞEHİR GİRESUNLULAR DERNEĞİ, YEREL BASINLA TANIŞMA TOPLANTISI

Ataşehir Giresunlular Derneği geçen ay yaptığı Genel kurul sonrası yapılan görev bölümünden sonra ilk organizasyonu Batı Ataşehir Dolunay Restaurantta, yerel basın ile kahvaltılı tanışma toplantısı yaparak, yapılacak organizasyon ve faaliyetler ile ilgili basın mensuplarına bilgi verildi.

ATAŞEHİR GİRESUNLULAR DERNEĞİ, YEREL BASINLA TANIŞMA TOPLANTISI

Başkanlığını  Gürbüz Ekinci'nin yaptığı Ataşehir Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu üyeleri arasında iş adamı, bürokrat, muhasebeci, eğitimci ve serbest meslek mensubu değerli üyelerin bulunduğu yönetimde, Ataşehir ilçesi sınırları içinde yaşayan Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ve Giresun ilçelerini temsilen yönetim kurulu üyeleri bulunmaktadır. Yöneticiler ve basın mensupları karşılıklı olarak tek tek tanıtım yaparak sohbet ettiler.


Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci yaptığı açılış konuşmasında;''Giresun'un Giresunlunun gücünü her yerde göstermek istiyoruz bunu hep beraber başarmalıyız Bizler burada olduğu gibi değerli Giresunlu hemşerilerimizi bu çatı altında toplayarak Giresunlulara daha fazla nasıl hizmet veririz diye düşünmekteyiz.

İstanbul'da hemşericilik artık çok açık şekilde yapılıyor. Her il kendi hemşerisini kolluyor, koruyor, devlet kurumlarında öncelik tanıyor, darda kalanlara yardımcı oluyorlar. Bizlerde yönetici olarak, arkadaşlarımız ile hemşerilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ve olacağız. Herkesin sorunlarını ve sıkıntılarını paylaşacağı ve çözüm bulacağı bir dernek yönetimi olacağız. Buradaki amacımız hemşerilerimiz ile beraber ''bir olmak, birlik olmaktır'', böyle olursa geleceğe daha güvenle bakarız, birlik olamaz isek yok olur gideriz, katılımızdan dolayı yönetici arkadaşlara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum, dedi.



ŞEBİNMEDYA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER