Ataşehir'de n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de, yepyeni bir mekan n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi

Ataşehir'de n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi
 Ataşehir'de n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de, yepyeni bir mekan n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi
Şık ve klasik tasarımı ve Dünya mutfağından seçilmiş menüsü ile hizmet veren n'fes cafe & kitchen, hizmete girdi. Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve işletme sahibi Ejder Akarsu'nun gerçekleştirdiği kurdele kesme töreni ile başlayan açılışa çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Ejder Akarsu ve zarif eşi Eda Akarsu tarafından canlı müzik eşliğinde karşılanan davetlilere, karşılama esnasında özel olarak hazırlanmış şerbet ikramı yapıldı. Daha sonra n'fes çeşitli tadların olduğu brunch ile devam eden açılışa pek çok ünlü davetli de ilgi gösterdi. Aralarında iş dünyasından tanınmış isimlerin yanı sıra televizyon dünyasından da tanınmış isimler bulunan davetliler n'fes Cafe'nin açılışında oldukça renkli anlar yaşadılar.

Dünya Aşçılar Federasyonu'nda görev almış ve Master Chef ünvanına sahip, bir çok ödül kazanan milli şef Arif Aktürk mutfağından çıkan lezzetler davetlilerden tam not aldı. Menüde yer alan yemekler, salatalar ve tatlıların tamamı doğal malzemeler ile n'fes mutfağında hazırlanıyor.

n'fes CAFE & KITCHEN; kültürel yapımızın izlerini taşıyan mimarisi, şık ve klasik tasarımı ile, yaz kış Nefes alabileceğiniz, huzurlu ve keyifli ortamında misafirlerini ağırlayacak. Güne başlarken Türkiye'nin yöresel lezzetlerinden oluşan, özel olarak hazırlanmış farklı seçenekleri ile n'fes kahvaltı hafta sonlarının vazgeçilmezi olmaya aday.

n'fes Cafe'nin bir başka özelliği ise şu günlerde oldukça talep gören ve trend olan nargile servisi. N'fes nargileleri sadece nargile olsun diye menüye konulmamış. Hepsinin farklı özellikleri var. Nargilelerinin çeşitleri ve servisleri ile de oldukça çok adından söz ettirecek olan N'fes Cafe& Kitchen kısa sürede Anadolu yakasının buluşma noktası olacak.

n'fes cafe & kitchen İletişim Bilgiler



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER