ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE 23 NİSAN ŞÖLENİ BAŞLIYOR

Alışverişin ve sosyal yaşamın cazibe merkezi haline gelen Optimum, Piazza ve Kozzy AVM’ler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında kutlamaya hazırlanıyor.

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE 23 NİSAN ŞÖLENİ BAŞLIYOR
 ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE 23 NİSAN ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Alışverişin ve sosyal yaşamın cazibe merkezi haline gelen Optimum, Piazza ve Kozzy AVM’ler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı şölen havasında kutlamaya hazırlanıyor. Birbirinden renkli ve coşku dolu etkinliklerle 23 Nisan’a yakışır zengin bir program çocuklarla buluşmayı bekliyor.

İstanbul Optimum, 21-23 Nisan tarihleri arasında 12.00’dan 20.00’a kadar gerçekleşecek Angry Birds aktivitesiyle minik misafirlerini tüm dünyada milyonları saran fenomen oyunun kahramanları Angry Birds ile buluşturacak. Optimum’dan 50 TL ve üzeri alışveriş yapan aileler danışmaya uğrayarak çocuklarına devasa sapanlarla Angry Birds oynama keyfini yaşatacak. Minikler, çılgın kahramanlarla eğlenceye doyacak.

İstanbul Kozzy, 22-23 Nisan tarihleri arasında 14.00’dan 18.00’a kadar tüm minikleri Bubble Show, Çubuktan Kalemlik Yapım Atölyesi, Kerem Eser ile Paytak Show ve Temalı Kek Yapım Atölyesi’nde bir araya getirecek. Kozzy’de iki gün boyunca sürecek etkinlikler çocukların hem kendi yaşıtları ile sosyalleşmesine hem de el becerilerini geliştirmesine yardımcı olacak.

İzmir Optimum, 21-23 Nisan tarihleri arasında 12.00’dan 19.00’a kadar düzenlenecek etkinlik ile minik misafirlerini Lego Festivali’nde buluşturacak. Dünyanın en ünlü tasarım objelerinden olan Legolar ile özel olarak tasarlanmış etkinlik sahasında çocuklar eğlencenin tadını çıkaracak.

Adana Optimum, 21-23 Nisan tarihleri arasında 12.00’dan 21.00’a kadar minik ziyaretçilerine Eskimo Kasabası’nda eğlence dolu anlar yaşatacak. Eskimoların giydiği panço kostümlerini giyerek, eğlencenin atmosferine kendilerini kaptıracak olan minikler, kasaba içerisinde yer alan, balık havuzunda balık tutacak, buzlu seksekte yarışacak ve buz kaydırağında gönüllerince eğlenecek.

Ankara Optimum, 23 Nisan Pazar günü 15.30’da sevilen sanatçı Edis’i ve 17.00’da ünlü şair Ahmet Ümit’i ağırlayacak. Sevilen şarkılarını 23 Nisan dolayısıyla Ankaralı minikler için söyleyecek olan Edis’in ardından Ahmet Ümit de imza günü etkinliğinde hayranları ile buluşacak. Edis, dillere destan şarkıları ile 23 Nisan’da küçükten büyüğe herkese müzik ziyafeti yaşatacak.

Samsun Piazza, 22 Nisan Cumartesi günü 17.00 - 18.30 saatleri arasında tüm minikleri Cem Amca ve Baba Dodo ile Türkiye’yi Geziyoruz etkinliğinde buluşturacak. Minikler, rehberleri Cem Amca ve onun sevimli kuklası Baba Dodo ile İç Anadolu bölgesini keşfe çıkacak. 23 Nisan Pazar günü ise 17.00’da küçükten büyüğe herkesin sevdiği genç sanatçı Ece Seçkin, mini konser ve imza günü etkinliği ile Piazza’nın konuğu olacak.

Kahramanmaraş Piazza, 21 - 23 Nisan tarihlerinde 13.00’dan 18.00’a kadar minik ziyaretçilerini Küçük Bizon Kızılderili Köyü etkinliğinde ağırlayacak. Kızılderili kıyafetlerini giyip, yüzlerini onlar gibi boyayıp onlar gibi ok atmayı öğrenerek eğlencenin tadını çıkartacak minikler, hem yeni bir kültürü tanıyacak hem de keyifli anlar geçirecek.

Şanlıurfa Piazza, 22 Nisan Cumartesi günü Çocuk Şenliği’nde tüm minik ziyaretçilerini bir araya getirecek. Gün boyu sürecek Çocuk Şenliği’nde, birbirinden eğlenceli etkinlikler, defileler ve sergiler Piazza’ya gelen miniklere unutulmaz bir gün yaşatacak.

Optimum, Piazza ve Kozzy, minik ziyaretçileri için düzenleyeceği etkinlikler ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109