212 İstanbul Power Outlet’te Mutlu Çocuklar!

212 İSTANBUL POWER OUTLET, geçtiğimiz ay başladığı Çocuk Kulübü etkinliklerine Ekim ayında da süratle devam ediyor.

212 İstanbul Power Outlet’te Mutlu Çocuklar!
212 İstanbul Power Outlet’te Mutlu Çocuklar!

212 İSTANBUL POWER OUTLET, geçtiğimiz ay başladığı Çocuk Kulübü etkinliklerine Ekim ayında da süratle devam ediyor. Sonbaharı hissettiğimiz şu günlerde minik ziyaretçileri için sıcacık zamanlar yaratacak olan etkinlikler, 31 Ekim’e kadar her Cumartesi ve Pazar çocuklar için sanat ve eğlence diyecek.

Alışveriş ve eğlence potansiyelini sürekli geliştirmeye özen gösteren,  birbirinden farklı ve eğlenceli sosyal alanlarıyla etkinliklerle alışveriş kültürüne farklı bir boyut kazandıran 212 İSTANBUL POWER OUTLET,  geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da 3 ilâ 14 yaş grubundaki çocukların için olağanüstü bir eylem planı hazırladı. Çocuklar kadar ailelere de kaliteli ve keyifli bir zaman yaratmayı hedefleyen çocuk etkinliklerinin gerçekleştirildiği aktivite alanı, her hafta sonu 13.00-17.00 arasında faaliyette olacak. Etkinlikler, uzman eğitmen kadrosuyla ve özgün içeriğiyle benzer aktivitelerden ayrışarak bu alandaki ilkleri temsil ediyor.

10-11-17-18-24-25 ve 31 Ekim günlerinde katılımcıları çeşitli sanat disiplinleriyle ve gündelik yaşamdaki estetik ögelerle eğlenceli metotlarla bulışturacak olan 212 İSTANBUL POWER OUTLET Çocuk Etkinlikleri; Heykel, Resim, Çini, Tasarım, Maske, Mutfak, Kukla, Kolaj atölyelerini içeriyor. Etkinlikler, 212 İSTANBUL POWER OUTLET’i ziyaret eden minikler için tümüyle ücretsiz uygulanacak. Etkinlikler boyunca güçlü sanat eserleriyle bütün zamanlara hitap eden dünyaca ünlü sanatçılar da sunumlar halinde çocuklarla tanıştırılacak. Çocuklar, akranlarıyla birlikte sosyal bir çevrenin içinde ortak hedeflere yönelerek, yaşamları boyunca yararlanabilecekleri harika bir deneyimin parçası olacaklar.

212 İSTANBUL POWER OUTLET, tüm çocukları ve aileleri bu bilgi dolu ve eğlenceli dünyaya davet ediyor.

 212 İstanbul Power Outlet Hakkında

Birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasına ev sahipliği yapmakta olan 212 İstanbul Power Outlet, sektörün gücünü aynı çatı altında tüketiciye ulaştırırken Türkiye’ye yeni gelmek isteyen yabancı markalar için de bir cazibe merkezi olmaya devam etmektedir. Ülkemizde ilk “Power Outlet” olma özelliğinin yanı sıra Atatürk Havalimanı’na yakın konumu ve 3500 araç kapasiteli ücretsiz kapalı ve açık otoparkı ile hizmet vermekte olan 212 İstanbul Power Outlet, alışveriş ve eğlence potansiyelini sürekli geliştirmeye özen göstermektedir. 212 İstanbul Power Outlet her gelir seviyesinden, her sosyal statüden birey ve ailenin alış-veriş ve eğlence gereksinimini karşılayan  bir çekim merkezidir.  Teraslı Restoran alanları, modern sinema salonları,  bebek bakım odaları, çocuk eğlence ve oyun mekanları, ilk yardım ve sağlık odası ve benzeri sosyal alanları ile  her yaşa hitap eden  212 İstanbul Power  Outlet,  hizmetlerini sürekli ve çeşitli aktiviteler ile de  desteklemektedir.






Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2015, 10:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109