TASİŞ'TEN BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIŞI

TASİŞ'TEN BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIŞI

TASİŞ'TEN BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIŞI
İSTANBUL İŞLETME BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, 9 ADET CANLI SIĞIRI AÇIK ARTIRMA SURETİYLE SATMAK ÜZERE İHALE AÇTI

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Edirne İşletme Şube Müdürlüğü, toplam 9 adet canlı sığırı satmak üzere ihale açtı.

Satışa esas bedeli 31 bin 258,32 lira, yatırılması gereken güvence tutarı da 3 bin 125,83 lira olan büyükbaş hayvanlar açık artırma suretiyle satılacak. İhale, 12 Mayıs 2011 tarihinde Edirne Özel İdare İl Müdürlüğünde bulunan ihale salonunda gerçekleştirilecek.

Canlı büyükbaş hayvanların satışına katılmak isteyenler şartname ve eklerini bedeli mukabili, Edirne İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alabilecekler.

İhalede ayrıntılı bilgi, www.gumruk.gov.tr ve www.tasis.gov.tr internet adresinden temin edilebilecek.

-ERENKÖY İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EŞYA SATACAK-

Gümrük Müsteşarlığı Tasfiye İşleri Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğü İstanbul İşletme Bölge Müdürlüğü Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü, çeşitli cins ve miktarda toplam 35 grup eşyayı satışa çıkardı.

Kumaş, boş konteyner, kapı kolu,buji yara bandı, ev eşyası, rulman, cep telefonu, monitörden oluşan eşyaların satışa esas bedeli en az bin 274,40 lira ile en çok 217 bin 355,33 lira arasında değişiyor.

Satış, açık artırma suretiyle 17 Mayıs 2011 tarihinde İstanbul Ataşehir'de Dudullu Caddesi İETT Anadolu Garajı Yanı adresindeki ihale salonunda saat 9.30'da yapılacak.

Söz konusu ihalede satış şartnamesi ve ekleri bedel karşılığı, Erenköy İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden temin edilebilecek.

-MERSİN İŞLETME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ARAÇ VE EŞYA SATACAK-

Öte yandan Ankara İşletme Bölge Müdürlüğü Mersin İşletme Şube Müdürlüğü, satışa esas bedeli en az 420 lira ile en çok bin 918.901,42 lira arasında değişen, yatırılması gereken güvence tutarı da en az 42 lira ile en çok 191 bin 890,14 lira arasında olan ayçiçeği tohumu, balıkçı teknesi, boya, tiner ve tiner malzemesi cinsi 8 grup eşyayı satacak.

Açık artırma suretiyle, Mersin Tarsus'ta bulunan ihale salonunda 17 Mayıs 2011 tarihinde saat 9.30'da gerçekleştirilecek olan ihaleye ait şartname, bedeli karşılığı Mersin İşletme Şube Müdürlüğü ve İşletme Bölge Müdürlüklerinden alınabilecek.

ET BALIK KURUMU TÜM ŞUBELERİNİN ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

ET BALIK KURUMU İSTANBUL ŞUBELERİNİN ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER