Türkiye’nin En Başarılı Century 21 Ofisleri Ödüllerini Aldı

Türkiye’nin En Başarılı Century 21 Ofisleri Ödüllerini Aldı

Türkiye’nin En Başarılı Century 21 Ofisleri Ödüllerini Aldı
Dünyada,sektörünün en çok tanınan lider markalarından birisi olan, ülkemizde ise yurt genelineyayılmış 122 ofisi ve yüzlerce çalışanı ile müşterilerine gayrimenkuldanışmanlığı hizmeti sunan Century 21 Türkiye, bu yıl 5.'si düzenlenentörenle 2010'un en başarılı ofislerini ödüllendirdi.

Gecede; Türkiyegenelinde ve Anadolu'da "En Çok Ciro Bildiren Ofis","En Çok İşlem Yapan Ofis", "En Çok Ciro Bildiren GayrimenkulDanışmanı", "En Çok İşlem Yapan Gayrimenkul Danışmanı" ve"Türkiye'de Yılın En İyi Çıkış Yapan Ofisi" olmak üzere 9 ayrıkategoride toplam 53 ödül dağıtıldı.

Geceyeev sahipliği yapan Century 21 Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Altaş, ödül alan tümofisleri ve gayrimenkul danışmanlarını kutlayarak, franchise sayılarınıönümüzdeki 3 yıl içinde 250'ye çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.Century 21 Türkiye'nin bağlı olduğu UZEL Grup Yönetim Kurulu BaşkanıÖnder Uzel de ödül töreni ile ilgili yazılı açıklamasında; başarılarındandolayı tüm Century 21'lileri kutlayarak, grup olarak dünyanın en saygınemlak markalarından birisinin Türkiye ayağını oluşturuyor olmaktan gururduyduklarını ifade etti. Uzel açıklamasında; Century 21 Türkiye'ningeçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de sektöründe ses getirecekuygulamalara ve yeni hizmetlere imza atacağını belirtti.

Uzel Grububünyesinde 10 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Century 21 Türkiye 2010 ÖdülTöreni, geçtiğimiz günlerde Tarabya Fransız Bahçeleri'ndegerçekleştirildi. Performanslarıyla 2010yılana damga vuran ofisler ile gayrimenkul danışmanlarının açıklandığı gecede Century21 VIP, sergilediği başarılı performansla 2010 yılının en iyi çıkışyapan ofisi oldu.

9 ayrı kategoride toplam53 ödülün dağıtıldığı gecede Anadolu'nun yıldızı, 3 ayrı kategoride ödülalan Ankara'dan Century 21 Angora oldu.

Bu yıl 5.'sigerçekleştirilen ödül gecesinde Türkiye ve Anadolu bazında 9 ayrı kategoride 53ödül dağıtıldı. Türkiye genelinde "En Çok Ciro Bildiren Ofis"ödülünü İstanbul'un Yükselen değeri Ataşehir bölgesinde faaliyet gösterenCentury 21 Beta alırken, Anadolu'da "En Çok Ciro BildirenOfis" ödülü ise Ankara'dan Century 21 Angora'ya gitti.2010 yılı boyunca Türkiye genelinde "En Çok İşlem Yapan Ofis"ödülünü ABC Caddebostan, Anadolu'da "En Çok İşlem YapanOfis" ödülünü ise Century 21 Angora aldı.

2010 yılının ciro bazında enbaşarılı gayrimenkul danışmanı Century 21 Bravo'dan Atilla Genç

Century 21 Türkiye ödülgecesinde, ofislerin yanı sıra 2010 yılında başarılı performans gösterengayrimenkul danışmanları da ödüllendirildi. Century 21 Bravo ofisindenAtilla Genç, 2010 yılında Türkiye genelinde "En Çok Ciro BildirenGayrimenkul Danışmanı" seçilirken, bu ödülün Anadolu'daki sahibiise İzmir'den çıktı. Century 21 Armoni ofisinden Özer Aydın,Anadolu'da "En Çok Ciro Bildiren Gayrimenkul Danışmanı"ödülünü aldı. Gecede gayrimenkul danışmanlarının ödüllendirildiği bir kategoriise işlem bazında oldu. Türkiye genelinde "En Çok İşlem Yapan GayrimenkulDanışmanı" ödülünü Century 21 Beta'dan Emine Kurtar,Anadolu'da "En Çok İşlem Yapan Gayrimenkul Danışmanı" ödülünüise Century 21 Angora'dan Sevil Gökyar aldı.

Hedef: Ofissayısını önümüzdeki 3 yılda, 250'ye çıkarmak!

Gecede ev sahibiolarak bir konuşma yapan Century 21 Türkiye Genel Müdürü Hüseyin Altaş, ödülalan tüm ofisler ile gayrimenkul danışmanlarını etkileyici performanslarındanötürü kutlarken, "Gelecek yıl çok daha fazla sayıda ofisi ve gayrimenkuldanışmanını ödüllendirebilmeyi temenni ediyoruz dedi". Century 21Türkiye'nin yeni genel müdürü olarak Mayıs ayı başında göreve başlayanAltaş, konuşmasında gelecekle ilgili planlarına da değinerek, şu anda 122 olanofis sayılarını yılsonuna kadar 170'in üzerine çıkarmayı hedeflediklerinibelirterek "Önümüzdeki 3 yıl içinde ofis sayımızı 250 yapmakistiyoruz" dedi.

"Özellikleyabancı gayrimenkul yatırımcıları için dünyanın en önemli cazibe merkezlerindenbirisi olan İstanbul'un potansiyeli çok büyük!"

İstanbul'unözellikle yabancı gayrimenkul yatırımcıları açısından, dünyanın en önemlimetropollerinin başında geldiğini vurgulayan Altaş, "Century 21 Türkiyeolarak, İstanbul'un bu potansiyelini en etkin biçimde kullanmakistiyoruz" dedi. Altaş bunun için her iki yakadaki franchise ofislerineyenilerini eklemeyi ve öncelikle İstanbul'daki ofis sayılarını artırmayıhedeflediklerini söyledi.

AçıklamasındaCentury 21 Türkiye'nin, geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde de,sektöründe ilklerin öncüsü olmaya devam edeceğini belirten Altaş, "Sadecealım&satım ve kiralama hizmetlerinde değil, site yönetiminden ucuz konutprojesine, yurt dışı özel satışlardan 3 boyutlu portföy projesine kadar farklıalanda pek çok yeniliği yakın zamanda uygulamaya koyacağız" dedi.

ATAŞEHİR OTELLERİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER