Üstün zekalı çocuklar için yaz okulu

Üstün zekalılar çocuklar için yaz okulu Tüm Üstün Zekalılar Derneği TÜZDER’in her yıl düzenlediği üstün zekalılar için yaz okulu özel atölye çalışmaları Temmuz ayında başlıyor.

Üstün zekalı çocuklar için yaz okulu

 Üstün zekalı çocuklar için yaz okulu


 Tüm Üstün Zekalılar Derneği TÜZDER’in her yıl düzenlediği üstün zekalılar için yaz okulu özel atölye çalışmaları Temmuz ayında başlıyor.


ICIE (The International Centre for Innovation in Education – Uluslararası Eğitimde İnovasyon Merkezi) Türkiye temsilcisi ve Avrupa Yetenek Merkezi olan Tüm Üstün Zekalılar Derneği TÜZDER’in her yıl düzenlediği üstün zekalılar için yaz okulu özel atölye çalışmaları Temmuz ayında başlıyor.

Yaz okulunun birinci kuru 3 Temmuz – 20 Temmuz arası; ikinci kuru 7 Ağustos – 24 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’daki Dahi Park’ta düzenlenecek. Üstün zekalı çocuklar bu atölyelerin ister bir kuruna isterlerse iki kuruna birden katılabilecek.

Haftanın 4 günü (Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe) gerçekleşecek olan program 10:00 – 14:30 saatleri arasında düzenlenecek ve çocuklar her gün altı farklı atölye çalışmasına katılacaklar.

Çocukların atölye çalışmaları devam ederken anne-baba eğitim seminerleri kapsamında üç seminer düzenlenecek. Aileler bu etkinlik kapsamında uzman psikolog desteği alabilecek.

Program sonunda öğrencilere katılım sertifikaları verilecek, çocukları hakkında hazırlanan gözlem raporları aileleriyle paylaşılacak.

Çocuklarını üstün zekalılar yaz okuluna yazdırmak isteyen ailelerin zeka testi raporlarını sunmaları gerekiyor. Zeka test raporu olmayan öğrencilerin testleri BBT (Bireyi Bütünüyle Tanıma Programı) Zeka Testi kapsamında TÜZDER’de de yapılabiliyor.

TÜZDER YAZ OKULU ATÖLYE DERSLERİ

4-6 YAŞ ATÖLYELERİ
Dikkat Konsantrasyon Atölyesi (Zeka Oyunları)
Keşif Saati (Eğlenceli Bilim)
Robotik Uygulamaları
Düşünme Becerileri Atölyesi

Duygu Atölyesi (Drama)
STEM 1 
Mucitler Atölyesi
ZET-KA Atölyesi
Astronomi Atölyesi


6-9 YAŞ ATÖLYELERİ
Problem Çözme Atölyesi (Zeka Oyunları)
Robotik 1
Bilim atölyesi
Duygu Atölyesi (Drama-Karakter)

Düşünme Becerileri- Sıra Dışı Düşünme Atölyesi
STEM 2
Hızlı Öğrenme Teknikleri
Mucitler Atölyesi
ZET-KA Atölyesi
Astronomi Atölyesi


10-14 YAŞ ATÖLYELERİ
Mantık Yürütme Atölyesi (Zeka Oyunları)
Robotik 2
Düşünme Becerileri – Sıra Dışı Düşünme Atölyesi
Bilim Atölyesi
Duygu Atölyesi (Drama-Sosyal İlişkiler)
STEM 3
Mucitler Atölyesi
Yazılım Atölyesi
Hızlı Öğrenme Teknikleri
ZET-KA Atölyesi
Astronomi Atölyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109