Reysaş, Ataşehirli Öğrencileri Uçurdu

Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Lojistik Programı öğrencilerine unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşattı.

Reysaş, Ataşehirli Öğrencileri Uçurdu
Reysaş, Ataşehirli Öğrencileri Uçurdu
Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş DÖVEN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri ve Lojistik Programı öğrencilerine unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşattı.
Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı DÖVEN, Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulunda verdiği bilgilendirici seminer sonunda öğrencilere deneyim kazanmaları için kendi özel jeti ile tur düzenledi. Tur kapsamında 8 öğrenci ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından havalanan uçak Kocaeli Cengiz Topel Havalimanına indi. Burada biraz dinlendikten sonra Yalova ve Bursa üzerinde sorti yapıp tekrar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yaparak öğrencilerin uçuş deneyimi konusunda önemli yol kat etmelerini sağladı.


UZAYA ÇIKAN İLK TÜRK İŞADAMI

Pilot olduğunu söyleyen Durmuş DÖVEN, 2012'de "uzaya çıkan ilk Türk işadamı" unvanını taşıyor. Uzay macerasında 78000 ft (23774 km) yükseğe çıkan MIG-29 jeti ile, Rusya'da uzay seyahat programına katılmıştır.
Yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinin çoğunu kendi uçağıyla gerçekleştirdiğini aktardı. Uçakta öğrencilere uçak kullanımı, taşımacılık, uçak sistemleri ile ilgili deneyimlerini paylaşan DÖVEN, ülke ekonomisine katkı sağlayan bir işadamı olarak gençlerimizin üretime dayalı daha çok çalışma azimleri olması gerektiğini vurguladı. Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin KOSGEB Girişimcilik sertifikası ile mezun olmalarının iş hayatına bir adım önde başlamalarına yardımcı olacağını belirtti.
Türkiye'nin önde gelen lojistik şirketlerinden Reysaş, kendilerini "Türkiye'nin depocusu" olarak tanımlıyor. İstanbul Orhanlı'da, kapalı alanda 101 bin m2 depo yatırımı yapan şirketin 2018 hedefi ise 1.2 milyon m2 depolama alanına ulaşmak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER