İSMEK MUTFAK SANATLARI OKULU'NDA KAYITLAR BAŞLADI

Yiyecek-içecek sektörünün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen “İSMEK Mutfak Sanatları Okulu” için kayıtlar başladı.

İSMEK  MUTFAK SANATLARI OKULU'NDA KAYITLAR BAŞLADI
İSMEK  MUTFAK SANATLARI OKULU'NDA KAYITLAR BAŞLADI

Yiyecek-içecek sektörünün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen “İSMEK Mutfak Sanatları Okulu” için kayıtlar başladı.

Modern mutfak donanımıyla Üsküdar-Sultantepe’de eğitim verecek olan okulda eğitim almak isteyenler, İSMEK’in resmi web sitesi olan www.ismek.istanbul üzerinden online başvuruda bulunabiliyor. Uygulamalı eğitim imkânı sunulan okulda eğitimini tamamlayıp mezun olmaya hak kazananlar, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika alabilecek.
Yiyecek-içecek sektörünün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen “İSMEK Mutfak Sanatları Okulu” için kayıtlar başladı. Modern mutfak donanımıyla Üsküdar-Sultantepe’de eğitim verecek olan okulda eğitim almak isteyenler, İSMEK’in resmi web sitesi olan www.ismek.istanbul üzerinden online başvuruda bulunabiliyor. Uygulamalı eğitim imkânı sunulan okulda eğitimini tamamlayıp mezun olmaya hak kazananlar, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika alabilecek.

Mesleki uzmanlık eğitimlerinde Perakendecilik Okulu, Fırıncılık ve Pastacılık Okulu projelerinden sonra hayata geçirilen İSMEK Mutfak Sanatları Okulu için kayıtlar başladı. Yiyecek-içecek sektörünün nitelikli eleman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen okulda eğitim almak isteyenler, İSMEK’in resmi web sitesi olan www.ismek.istanbul üzerinden online başvuruda bulunabiliyor. Gelişmiş bir mutfak donanımına sahip olan okul, Üsküdar-Sultantepe’deki binasında öğrencilerini bekliyor. Öğrenciler, online başvuru sonrasında mülâkata çağırılacak.

Uygulamalı Eğitim İmkânı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü’nün “İş Kapısı Projesi” kapsamında, Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) işbirliği ile kurulan okul, restorancılık alanında her türlü teknik ekipmanla donatılmış modern binada hizmet verecek. Okulda, öğrencilere uygulamalı eğitim imkânı sunulacak. Okulda eğitimini tamamlayıp mezun olmaya hak kazananlar, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sertifika alabilecek. Mesleğe yeni adım atanlar için başlangıç eğitimleri verecek olan Mutfak Sanatları Okulu’nda, mesleğinde kendini geliştirmek isteyenler de ileri düzey eğitim alabilecek.

Hangi Eğitimler Verilecek?
İSMEK’in tüm kurs merkezlerinde olduğu gibi ücretsiz eğitim verecek olan Mutfak Sanatları Okulu’nda da öğrencilerin devam zorunluluğu var. Mutfak Sanatları Okulu’nda öğrencilerin teorik ve uygulamalı eğitim alabilecekleri branşlar şöyle: Temel Aşçılık Eğitimi, Soğuk Yiyecek Hazırlama, Kebapçı-Izgaracı-Dönerci Eğitimi, Temel Pastacılık Eğitimi, Butik Pastacılık, Sebze ve Meyve Dekorasyon, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Servis Görevlisi, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Temizlik Görevlisi. 
Adres: Sultantepe Mah. Cumhuriyet Cad. No:39/4 Üsküdar
Tel: 0 216 201 18 97

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER