Çocuk Kitapları Günü'nü Optimum'da

Optimum Outlet ev sahipliğinde 29 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 4. Çocuk Kitapları Günleri etkinliğine bu yıl 49 yayınevi katılacak.

Çocuk Kitapları Günü'nü Optimum'da
 Çocuk Kitapları Günü'nü Optimum'da 

Optimum Outlet ev sahipliğinde 29 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek 4. Çocuk Kitapları Günleri etkinliğine bu yıl 49 yayınevi katılacak.

Çocukların kitap okuma sevgisini artırmak için düzenlenen Çocuk Kitapları Günleri'nin bu yıl dördüncü etkinliği İstanbul Optimum Outlet ev sahipliğinde, Ataşehir Belediyesi işbirliğinde düzenleniyor.

Okulların yarıyıl döneminde yapılan ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören Çocuk Kitapları Günleri bu yıl Optimum Outlet Alışveriş Merkezi birinci katında düzenlenecek etkinlik alanında ziyaretçileriyle buluşmayı bekliyor. Minikleri birer kitap kurduna dönüştürmeyi hedefleyen bu yılki Çocuk Kitapları Günleri'nde, hafta sonları 12.00- 16.00 saatleri arasında çocuklar için akıl ve zeka oyunları yapılacak. Türkiye'nin ilk ve tek zekâ oyunları yazarı, Türkiye Bilişsel Gelişim Derneği Başkanı Psikolog Mustafa Kartal oyunlarını çocuklara anlatarak eğitim ve eğlence dolu bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Optimum Outlet AVM ve Ataşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak kitap severler sevdikleri yazarlarla tanışma ve sohbet etme fırsatı yakalayacaklar.

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

ATAŞEHİR AVM'LER

OPTİMUM AVM İLETİŞİM


Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 21:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109