Ataşehir'de Eğitime Arçelik desteği

Son olarak Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ile imzalanan “Eğitim İş Birliği Protokolü” ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek.

Ataşehir'de  Eğitime Arçelik desteği
Ataşehir'de  Eğitime Arçelik desteği

Son olarak Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ile imzalanan “Eğitim İş Birliği Protokolü” ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek.

Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın da en büyük ve başarılı gruplarından biri olan KOÇ Holding bünyesinde bulunan Arçelik A.Ş. eğitim ve istihdam ile ilgili konularda çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Son olarak Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu ile imzalanan “Eğitim İş Birliği Protokolü” ile sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünü yetiştirmek, insan kaynakları maliyetlerini düşürmek ve ülke ekonomisine katkı sağlama konusunda önemli bir adım atıldı.

GÖRÜŞ BİRLİĞİ SAĞLANDI

Arçelik A.Ş. ve Arçelik Pazarlama A.Ş. ile Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu arasında yapılan bu protokol kapsamında Arçelik A.Ş. Mühendisleri ve Uzmanları ile Meslek Yüksekokul Akademisyenleri, 2017-2018 ve 2018-2019 akademik yılları ders müfredatının ihtiyaç duyulan işgücüne göre planlanması, ders içeriklerinin zenginleştirilmesi, ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak ders müfredatları oluşturulması konusunda görüş birliği sağladılar.

Arçelik A.Ş.’nin Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu öğrencilerine sunduğu imkanlar ile öğrenciler, mağaza içi staj eğitimi, mağaza içi iyileştirme projesi tasarımı, perakendecilik dönüşümü ve proje tanıtımı, yeni mağazacılık ve müşteri deneyimi, CRM eğitimi, müşteri kampanyaları ve Merchandising eğitimi konularında deneyim sahibi olarak iş yaşamına bir adım önde başlama şansını yakalayabilmektedirler. Arçelik A.Ş.’nin 8 farklı mağazasında eğitimleri sırasında gözlem yapacak olan öğrenciler hem satış tekniklerini öğrenecek hem de mevcuda eklenmesi gereken noktalara yönelik İş Geliştirme Projesi hazırlayacaklar. Hazırlanan projeler Arçelik A.Ş. yetkilileri tarafından değerlendirilecek ve birinci seçilen projeye ödül verilecek.

Böylece öğrenciler sektörü daha yakından tanıyacaklar ve proje geliştirme alanında deneyim sahibi olacaklar.

İşgücünün istihdam edilebilirliğini arttırmak amacıyla, sanayi ile iş birliği içerisinde nitelikli işgücü yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Ataşehir Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Ebru ADIGÜZEL TUNABOYLU, “Eğitim İş Birliği Protokolü” ile KOÇ Holding bünyesinde bulunan Arçelik A.Ş. ve Arçelik Pazarlama A.Ş. ile birlikte ülke ekonomisine katkı sağlamada etkin bir şekilde rol alacaklarını belirtti.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER