Yüzde 90’a Varan İndirimli Satışlar Sakatlar Derneği İçin

Türkiye Sakatlar Derneği; İstanbul Markalar çadırında hayırseverler ile buluşuyor.

Yüzde 90’a Varan İndirimli Satışlar Sakatlar Derneği İçin
 Yüzde 90’a Varan İndirimli Satışlar Sakatlar Derneği İçin

Tüm engellilerin; ekonomik, sosyal, kültürel, mesleki vb. hak ve çıkarlarının korunup geliştirilmesi amacıyla 1960 yılında kurulan Türkiye Sakatlar Derneği; İstanbul Markalar çadırında hayırseverler ile buluşuyor.

İstanbul Yenibosna Koçtaş Otoparkında kurulan ve yüzlerce ürünün uygun fiyatlarla satışa sunulduğu çadırdan elde edilen gelir ile Türkiye Sakatlar Derneği’ne tekerlekli sandalyeler bağışlanacak. 25 Kasım 2016’da açılan ve 28 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek olan İstanbul Markalar Çadırında, yüzde 90’a varan indirimler alışveriş severleri bekliyor.
1993 yılında 3 Aralık, tüm dünyada engellilerin topluma kazandırılması ve haklarının “tam ve diğer insanlara eşit ölçüde” sağlanması amacıyla çalışılması adına “Dünya Engelliler Günü” ilan edildi. Bu kapsamda hem Engelliler Gününe dikkat çekmek hem de uygun fiyata yaptıkları alışverişlerle hayır işlemek isteyenler için, yılın göz kamaştıran son büyük indiriminde adres İstanbul Markalar Çadırı oldu. Birbirinden büyük markaların bir araya geldiği çadırda kozmetikten, zücaciyeye, ayakkabıdan giyime kadar binlerce ürün büyük indirimlerle satışa sunulacak. Başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi ile de fark yaratan Markalar Çadırı, elde edilen gelir ile Türkiye Sakatlar Derneği’ne tekerlekli sandalyeler bağışlayacak. Aynı zamanda Sakatlar Derneği üyelerinin hazırladığı el ürünleri, sanat eserleri de Markalar Çadırında sergilenecek, alıcıların beğenisine sunulacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109