Vakıf Emeklilik’ten 23 Nisan’a özel kampanya

Vakıf Emeklilik, Online Ferdi Kaza Sigortası satın alan herkese 2 adet sinema bileti hediye ediyor.

Vakıf Emeklilik’ten 23 Nisan’a özel kampanya
 Vakıf Emeklilik’ten 23 Nisan’a özel kampanya
Online Ferdi Kaza Sigortası satın alan herkese hediye sinema bileti 

Vakıf Emeklilik, Online Ferdi Kaza Sigortası satın alan herkese 2 adet sinema bileti hediye ediyor.

Sektöründe ilklerin şirketi Vakıf Emeklilik, yeni müşterilerine yönelik olarak 23 Nisan dolayısıyla Online Ferdi Kaza Sigortası Kampanyası düzenliyor.

Kampanya ile Vakıf Emeklilik, Online Ferdi Kaza Sigortası satın alan herkese 2 adet sinema bileti hediye ediyor. Hediye sinema biletleri, Türkiye genelinde 730 Mars sinema salonunda geçerli olacak. 13 Nisan- 9 Mayıs tarihlerini kapsayan kampanyada kazanılan biletler, 30 Eylül 2016 tarihine kadar kullanılabilecek.

Ferdi kaza sigortası yaptırmak isteyenler www.vakifemeklilik.com.tr adresinden cep telefonu, tablet ya da masaüstü bilgisayardan kısa sürede işlemlerini gerçekleştirerek, ürün bilgilerinin tamamına ulaşıp, yalnızca 5 adımda kolaylıkla Hep Destek Ferdi Kaza Sigortası’na sahip olabiliyor.

65 TL primli Hep Destek Online Ferdi Kaza Sigortası; Kaza Sonucu Vefat, Kaza Sonucu Daimi Maluliyet, Kaza Sonucu Kırık-Yanık ve Kaza Sonucu Hastane Yatış Masrafları risklerini, poliçede belirlenen teminatlar doğrultusunda güvence altına alıyor.

Kaza sonucu vefat durumunda ise yakınlarına, kaza sonucu daimi maluliyet ve sonrasında oluşan tedavi masrafları için belirlenen teminatlar kapsamında poliçe sahibine ödeme yapılıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler www.vakifemeklilik.com.tr adresinden cep telefonu, tablet ya da masaüstü bilgisayardan kısa sürede işlemlerini gerçekleştirerek, ürün bilgilerinin tamamına ulaşıp, yalnızca 5 adımda kolaylıkla Online Ferdi Kaza Sigortası’nı satın alabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109