TÜRK MALI MAGMA YENİDEN İSTANBUL’DA

%100 Türk Malı olarak üretim yapan Türkiye’nin lider kaynak elektrodları ve kaynak makineleri üreticisi Oerlikon A.Ş., yıllardır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği “Magma Şehrimizde!” tanıtım günü etkinliklerinin devamını, yeniden İstanbul’da Ümraniye Dörtler Demir’de düzenledi.

TÜRK MALI MAGMA YENİDEN İSTANBUL’DA
Tanıtım günü etkinliğimize yoğun ilgi gösteren kaynak ustalarımız ile bir araya geldik. Desteklerinden dolayı Dörtler Demir’e ve katılımlarından dolayı ustalarımıza çok teşekkür ederiz.

Oerlikon Türkiye Bölgeler Satış Müdürü Ziya Gücün, Kaynak Uzmanları Özkan Uyanık ve Halil Karaarslan, Pazar İletişim Temsilcisi İlker Polat ve Tanıtım Temsilcisi Murat Kondakçı’nın katılımı ile gerçekleşen tanıtım gününde, kaynak ustalarının dertleri dinlenerek onlara çözümler sunmaya ve yeni gelişen kaynak teknolojileri hakkında bilgiler verilmeye çalışıldı. Misafirlere ikramların yanı sıra, çeşitli promosyon ürünleri de verildi. Oerlikon’un %100 Türk Malı ürünü Magmaweld, işinin ehli kaynak ustalarınca büyük beğeni toplamakta ve piyasada en çok tercih edilen ürün olmanın gururunu yaşamaktadır.

Türkiye’nin dört bir yanında yapılacak toplam 100 tanıtım gününde 100 kaynak makinesi hediye edecek olan Oerlikon, Aktaş Ferforje’den Selahattin Aktaş’a kaynak makinesi hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2012, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109