THE MARMARA TAKSİM’DE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI GECESİ

The Marmara Taksim, 2020’ye unutulmaz bir geceyle girmek isteyen misafirleri için 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde benzersiz bir yılbaşı programı hazırladı.

THE MARMARA TAKSİM’DE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI GECESİ
 THE MARMARA TAKSİM’DE UNUTULMAZ BİR YILBAŞI GECESİ

The Marmara Taksim, 2020’ye unutulmaz bir geceyle girmek isteyen misafirleri için 360 derece İstanbul manzarası eşliğinde benzersiz bir yılbaşı programı hazırladı.

Bu özel gecede Executive şef Tolga Özkaya’nın hazırladığı benzersiz lezzetlerle dolu menülere, Melis Kar ve grubunun eşsiz sahne performansı eşlik edecek. 360 derecelik muhteşem bir İstanbul manzarası ile Panorama Restaurant’taki bu unutulmaz yılbaşı partisi, yeni yılın ilk saatleri itibari ile DJ’lerin performanslarıyla renk katacağı after party ile devam edecek. Yine Tolga Özkaya’nın eşsiz lezzetleri ile vejetaryen misafirlere de özel menü sunulacak.


Yılbaşı gecesi İstanbul’un kalbi Taksim’de atacak. Türkiye turizminin en köklü ve öncü markalarından The Marmara Taksim, 2020’yi muhteşem bir parti ile karşılamak isteyenler için lezzetin müzik ve eğlenceyle bütünleştiği benzersiz bir yılbaşı programı hazırladı. Başrollerinde Boğaziçi ve Tarihi Yarımada’nın yer aldığı 360 derecelik muhteşem manzarası ile Panorama Restaurant, yine Türkiye’nin en seçkin yeni yıl partisine evsahipliği yapacak. The Marmara Taksim’de yılbaşı akşamı, hafif müzik eşliğinde “Yaşasın ve çilek & orman meyveleri” ikram edilecek kokteyl ile başlayacak.


Şef Tolga Özkaya’nın eşsiz lezzetleri

Muhteşem kent manzarasının eşlik edeceği bu seçkin gece için Türkiye’nin en ünlü şeflerinden Diplôme de Cuisine sahibi Tolga Özkaya tarafından, unutulmaz lezzetlerden oluşan çok özel menüler hazırlandı. Geceye özel hazırlanan menüde misafirlere; Beluga havyarı, fümelenmiş Norveç somon sırtı, somon ve avokado tartar. Altın patates ve somon yumurtası, mikro yeşillikler ve taze deniz yosun salatası. Izgara ahtapot, zencefilli balkabağı püresi ve chimichurri sosu. Buzda çarkıfelek sorbesi. Geleneksel dana bonfile Wellington, akçaağaç şuruplu körpe havuç, kavrulmuş yaban mantarları, ızgara kuşkonmaz ve biber sosu. Dağ meyveli crème brulee ve elmalı tart, ballı zencefil dondurması. Ev yapımı çikolatayla çay ve kahve ikram edilecek.


Vejetaryen misafirlere özel menü

Gecede ayrıca, yine şef Tolga Özkaya tarafından; vejetaryen misafirler için de ayrı ve çok özel bir menü daha sunuluyor. Bu menü de ise; Zeytinyağlı enginar ve yerelması, avokado tarta, altın patates, mikro yeşillikler ve taze deniz yosun salatası, ıspanak ve bademli krep domates sosu, buzda çarkıfelek sorbesi, Sebzeli Wellington, akçaağaç şuruplu körpe havuç, kavrulmuş yaban mantarları, ızgara kuşkonmaz ve kaparili domates sosu, dağ meyveli crème brulee ve elmalı tart, ballı zencefil dondurması, ve son olarak ev yapımı çikolata çeşitleri eşliğinde çay ve kahve yer aldı.


The Marmara Taksim’deki bu muhteşem yılbaşı akşamında sanatçı Melis Kar ve Grubu da, pop ve caz parçalardan oluşan uluslararası bir repertuarla unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.


After party eğlenceyi zirveye taşıyacak

The Marmara Taksim’deki ayrıcalıklı yılbaşı kutlaması, gece yarısından sonra da, eğlence after party ile devam edecek. DJ’ler performanslarıyla, eğlenceyi zirveye çıkaracak.


Rezervasyon için: Telefon: 0212 334 83 00 e-mail: [email protected]

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER