Tepe Nautilus’ta Yılbaşı Panayırı

Yılbaşına sayılı günler kala, sevdikleriniz için henüz bir hediye seçip almadıysanız Tepe Nautilus AVM’nin muhteşem yılbaşı panayırına mutlaka uğrayın.

Tepe Nautilus’ta Yılbaşı Panayırı
 Tepe Nautilus’ta Yılbaşı Panayırı
Yılbaşına sayılı günler kala, sevdikleriniz için henüz bir hediye seçip almadıysanız Tepe Nautilus AVM’nin muhteşem yılbaşı panayırına mutlaka uğrayın.

Yüzlerce yıl öncesinden günümüze kadar gelen cam kalemlerden İtalya'dan çıkıp tüm dünyada trend olan renkli, modüler çanta ve aksesuarlara, zihinsel engelli ve down sendromlu çocukların el emeğiyle yaptıkları ürünlerden kişiye özel tasarımlara, sınırsız hediye seçeneği Tepe Nautilus yılbaşı panayırında sizleri bekliyor.

Tepe Nautilus AVM, yılbaşı için sevdiklerine özel hediyeler almak isteyenleri yılbaşı panayırına bekliyor. Tepe Nautilus içerisinde yer alan mağazaların hediyelik stantlarının da yer aldığı panayırda, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen ve Türkiye’nin eşsiz mozaiğini yansıtan ürünlerden kişiye özel tasarımlara çok sayıda seçenek bulunuyor.

Türkiye'nin ilk ve tek cam kalem üreticisi Calligart standından tamamen el yapımı bir cam kalem seçebilir, tüm dünyada trend olan renkli, modüler çanta ve aksesuarlarıyla tanınan "O bag" ürünlerini tercih edebilir, çok özel tasarımların bulunduğu Remo Design, Çiçek İşleri ve Nayde Cotta’ya uğrayabilir ya da sanata ve eğitime destek olmak üzere yola çıkan Destek Tasarım Akademisi’nin kişiye özel ürünlerine bakabilirsiniz.

Yılbaşı panayırında iki çok özel stant da yine Tepe Nautilus ziyaretçilerini bekliyor. Yılbaşı hediyenizi Tomurcuk Kooperatifi’ne bağlı zihinsel engelli ve down sendromlu çocukların el emeğiyle yaptıkları ürünlerden seçerek Down Sendromlu bireylerin sosyal hayata kazandırılmasına destek olabilirsiniz. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın her biri özenle ve keyifle tasarlanmış ve bu büyük eğitim dayanışmasının bir parçası olduğunuzu hissettirecek ürünleriyle sizler de çocukların yarınlarına destek olabilir, onları mutlu edebilirsiniz.

Yeni yıl heyecanı ve telaşının doruğa çıktığı Aralık ayında; Hediye Çarkı, yılbaşı panayırı, yılbaşı konseptli konserler, çocuk etkinlikleri, muhteşem hediyeler ve sürpriz kampanyalar ile siz de bu heyecanı Tepe Nautilus’ta yaşayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER