TEGV Golf Turnuvası

TEGv, kuruluşunun 25. yılında düzenlenecek TEGV Golf Turnuvası'nda 400 bin TL bağış toplamayı hedefliyor.

TEGV Golf Turnuvası
 TEGV Golf Turnuvası
TEGv, kuruluşunun 25. yılında düzenlenecek TEGV Golf Turnuvası'nda 400 bin TL bağış toplamayı hedefliyor.

Konuyla ilgili Fonzip.com sitesinde yer alan haberde, "Sevgili Dostum, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Ataşehir Golf Kulübü ile birlikte düzenlediği turnuvada golf oynayacağım.

Eğer bağışın ile beni desteklersen bu turnuvanın kazananı çocuklarımız olacak.

TEGV'in kuruluşunun 25. yılında düzenlenecek TEGV Golf Turnuvası'nda toplayacağımız bağışlarla, Kartal ve Bursa'da iki yeni TASARIM ve BECERİ ATÖLYESİ açmak istiyoruz. Bu nedenle, turnuva katılımcıları olarak ortak hedefimiz 400 bin TL bağış toplamak. Dolayısıyla desteğin olmadan bunu başarmamız zor.

Bugün geleceği güzelleştirmek için güzel bir gün.

Bağış Yap butonuna tıklayarak dilediğin miktarda bağışını kolayca yapabilirsin. Bu önemli desteğin için çocuklarımız adına sana şimdiden teşekkür ederim.


Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Tasarım ve Beceri Atölyeleri, çocuklara 3D baskı cihazından robot kitlerine, kodlama platformlarından, elektronik devre kartlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede yeni nesil öğrenme imkanı sunuyor. "Yap, Paylaş, Ver, Öğren, Donan, Oyna, Katıl, Destekle ve Değiştir" sloganıyla çocukları problem çözme, yaratıcılık, eleştirel düşünme ve teknolojik iletişim konularında geliştiren "Tasarım ve Beceri Atölyeleri" eğlenceli olduğu kadar multi-disipliner bir öğrenme modeli olarak kabul ediliyor. Çocuklarımızın coşkuyla geldiği, sevgiyle karşılandığı, eğitimle güçlendiği özel bir mekan olan Tasarım ve Beceri Atölyelerinin sayıları TEGV'in stratejik planı dahilinde, 2020 ve 2021 yılında devam edecek" ifadelerine yer verildi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109