SU BUHARINI TEMİZLİĞE DÖNÜŞTÜREN TEKNOLOJİ

Elektrikli ev aletlerinde pandeminin etkisiyle hijyen sağlayan ürünlere olan ilgi daha da arttı.

SU BUHARINI TEMİZLİĞE DÖNÜŞTÜREN TEKNOLOJİ
 SU BUHARINI TEMİZLİĞE DÖNÜŞTÜREN TEKNOLOJİ

Elektrikli ev aletlerinde pandeminin etkisiyle hijyen sağlayan ürünlere olan ilgi daha da arttı.

Üstün teknolojili elektrikli ev aletleriyle hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin yeni buharlı temizleyicisi Pocket Clean, tüm zeminlerde katkı maddesiz, organik temizlik sunuyor.


Elektrikli ev aletlerinde pandeminin etkisiyle hijyen sağlayan ürünlere olan ilgi daha da arttı. Özellikle son dönemin trendi haline gelen buharlı temizleyiciler, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. Fakir Hausgeräte’nin yeni Pocket Clean buharlı temizleyicisi döşemelerde, derzlerde, camlarda, lavabolarda ve pek çok farklı yüzeyde buharla yüksek hijyen sağlıyor.


250 ml kapasiteli haznesine doldurulan suyu 3 bar basınçla buhara çeviren Fakir Pocket Clean,güçlü püskürtme ile kapsamlı temizlik imkanı veriyor. Cihaz yaklaşık 3 dakikalık kısa ısıtma süresinin ardından LED gösterge ışığının yanması ile hazır hale geliyor. Ergonomik tutma sapı ile kullanımı çok kolay olan Fakir Pocket Clean, çocuk kilidi ile de oluşabilecek olumsuz durumlara karşı güven veriyor.


Su Buharı ile Organik Temizlik


Fakir Pocket Clean buharlı temizleyici ev hijyeninde kimyasal madde kullanmadan organik temizlik yapma fırsatı sunarken tamamen doğal su ile evlerin her köşesini temizliyor. Ekstra uzun 4 metrelik güç kablosu sayesinde mekanın her yerine kolayca ulaşabiliyor.


Döşeme, cam temizleme, köşe ve uzatma aparatları, pamuklu örtü, huni, uzatma hortumu, ölçü kabı ürünün yanında gelen aksesuarlarını oluşturuyor. Fakir Pocket Clean buharlı temizleyici, tüm Fakir Shop’lar ve www.fakirshop.com.tr ‘den tedarik edilebiliyor.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109