PTT AŞ YENİ KONSEPTLİ İŞ YERİNİ ZONGULDAK’TA AÇTI

“Yeni konsept iş yerlerimiz PTT Ailemiz ve vatandaşlarımız için daha kullanışlı, inovatif, erişilebilir, modern bir ortam oluşturuyor.”

PTT AŞ YENİ KONSEPTLİ İŞ YERİNİ ZONGULDAK’TA AÇTI

PTT AŞ YENİ KONSEPTLİ İŞ YERİNİ ZONGULDAK’TA AÇTI
“Yeni konsept iş yerlerimiz PTT Ailemiz ve vatandaşlarımız için daha kullanışlı, inovatif, erişilebilir, modern bir ortam oluşturuyor.”
 
“Zonguldak Ereğli’deki yeni iş yerimiz sosyal mesafe ve hijyen kuralları için uygun ortamı sağlamakla birlikte, engelli vatandaşlarımızın erişimini kolaylaştırmak gibi pek çok ihtiyacı da karşılıyor.”
 
PTT AŞ, inovatif çözümlerle geliştirdiği yeni konsept iş yerlerinden birini Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde açtı. Yeni iş yerleriyle hızlı, erişilebilir ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışı hedefleniyor. 

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan iş yerlerini yenileyerek hizmet kalitesini artıran PTT AŞ, bankacılıktan posta ve kargo gönderimine kadar tüm işlemlerin yapılabildiği yeni konsept iş yerlerinden birini Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde vatandaşların hizmetine açtı. Yeni konsept iş yerinin açılışına, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, il yöneticileri ve PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten katıldı. 

Açılışta konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, PTT’nin 2 asra yakın tarihinde milleti için birçok hizmet sunduğunu, günümüzde ise yaptığı yeniliklerle çağın dinamiklerine göre hizmetlerini şekillendirdiğini ifade etti. Vali Tutulmaz, PTT’nin şehre yapmış olduğu yatırımlar nedeniyle memnuniyet duyduğunu söyledi.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının çatısı altında yürütülen faaliyetlerde ve verilen hizmetlerde sadece haberleşme sektörü ile sınırlı kalmadıklarını belirtti. 

Gerçekleştirdikleri her projeyle vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını dile getiren Gülten, “41 binin üzerinde çalışma arkadaşımız, 4 bin 500 iş yerimiz, 11 bin aracımızla hizmet sunduğumuz pek çok alanda lider konumdayız” dedi.

Posta, kargo, lojistik, e-ticaret ve bankacılık alanlarında, Türkiye’nin hemen her noktasına hizmet götüren PTT’nin hem mevcut iş yerlerini yenilemesinin hem de iş yeri ağını genişletmesinin ulaşılabilirlik ve sürdürülebilir hizmet açısından önemli olduğuna dikkati çeken Gülten, “Yeni konsept iş yerlerimiz PTT Ailemiz ve vatandaşlarımız için daha kullanışlı, inovatif, erişilebilir ve modern bir ortam oluşturuyor” ifadelerini kullandı. 

Gülten toplantıda ayrıca şu değerlendirmede bulundu: 

“Pandemi sürecinin başlamasıyla birlikte iş yerlerimizde hizmet kalitemizi ve verimimizi düşürmeden, sunulan iş ve işlemleri aksatmayacak şekilde gerekli organizasyon değişiklikleri yaptık. Yoğunluğu azaltmak amacıyla ATM’lerimizi daha kolay hizmet alınır hale getirdik.  İş yerlerimizde müşteri kabullerimizi düzen içerisinde ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde gerçekleştirmek için büyük çaba gösterdik. Çalışma arkadaşlarımızın sağlığı için de birçok düzenleme yaptık.”

“ZONGULDAK’TA 32 İŞ YERİMİZLE HİZMET VERİYORUZ”

Zonguldak’ın, sahip olduğu sanayi tesisleri ve büyük öneme sahip limanı ile öne çıktığını sözlerine ekleyen Gülten, madencilik kültürü ile Türkiye’nin sembol şehirlerinden biri olan Zonguldak’ta 32 iş yeri, 285 personel ve 58 araç ile hizmet verdiklerini açıkladı. 

Gülten, “Tersanelere, limanlara ve özellikle demir çelik endüstrisinin can damarı olan fabrikalara ev sahipliği yapan Ereğli ilçemizde de 6 iş yerimiz, 51 çalışma arkadaşımız ve 12 aracımızla kaliteli hizmet sunmaya devam ediyoruz. Yenilenen iş yerimizde toplam inşaat alanımız 1.911 metrekare olup, binamız 246 metrekarelik bir alan üzerinde bulunuyor. Müdürlüğümüz, modern mimarisi, ferah ve kullanışlı iç alanları ile güzel ilçemize artı değer katıyor. Zonguldak Ereğli’deki yeni iş yerimiz sosyal mesafe ve hijyen kuralları için uygun ortamı sağlamakla birlikte, engelli vatandaşlarımızın erişimini kolaylaştırmak gibi pek çok ihtiyacı da karşılıyor” diye konuştu. 

“DÜNYA POSTA BİRLİĞİNDE ÜLKEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK”

PTT’nin vizyonunun sadece yurt sınırları içinde kalmadığını ve şirketin etkinlik sahasını genişletecek uluslararası girişimlerde bulunduğunu söyleyen Gülten, Türkiye’nin ihracat hedeflerine destek olacak uluslararası anlaşmalar yaptıklarını vurguladı. Sözlerine devam eden Gülten, “Yerli üreticilerimizi yabancı pazarlardaki müşterilerle bir araya getiriyor; e-ticaret alanında bölgemizin liderlerinden biri olma hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurt dışındaki ticari ve hizmet odaklı girişimlerimizin yanı sıra idari faaliyetler içerisine de giriyoruz. 2016 – 2021 yılları arasında ülkemiz adına üstlendiğimiz Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı döneminde dünya çapında yürütülen posta politikalarına ve stratejilerine katkı sunduk. Olumlu, şeffaf, adil, iş birliğini ön plana alan ve diplomasi temelli yönetim anlayışımız, tüm üye ülkeler tarafından takdirle karşılandı. Ülkemizin adını bu güçlü yapı içerisinde başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadık” dedi.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109