MALİYE, SAYMANLARI DERNEĞİ ÜYELERİ ANKARA'DA BULUŞTULAR

1500 KİŞİ ANKARA DA MALİYE BAKANLIĞI ÖNÜNDE SESSİZ ÇIĞLIK OLDU. MALİYE SAYMANLAR DERNEĞİ MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI, ANKARA’DA BASIN AÇIKLAMASI İLE HAKLARINI ARADILAR

MALİYE, SAYMANLARI DERNEĞİ ÜYELERİ ANKARA'DA BULUŞTULAR

Maliye saymanları derneği yönetim kurulu,Maliye Bakanlığının Merkez ve Taşra teşkilatında görev yapan  bütün Türkiye’deki il ve ilçelerdeki Müdür ve Müdür Yardımcıları ile haklı davaları için Ankara da buluştu.



Dernek Başkanı Ali Yıldırım basın açıklamasında şu konulara yer verdi.

Yıldırım ; ‘’ Sayın basın mensupları, kıymetli meslektaşlarım; Derneğimizin yapacağı basın açıklamasına hoş geldiniz.

 Maliye Bakanlığının Merkez ve Taşra teşkilatında görev yapan biz Müdür ve Müdür Yardımcıları neden buradayız?

İki nedenle buradayız.

Birincisi devlet bütçe uygulaması içinde yıllardır hizmet veren en yetkin meslek grubu olarak, son hukuki düzenlemelerin yaratacağı telafisi imkânsız tahribatın (yetkililerle paylaşamadığımız için) kamuoyu ile paylaşmak bir bakıma toplumumuzu ve yetkililerimizi uyarma sorumluluğumuzu yerine getirmek için buradayız.

İkincisi ise, Maliye Bakanlığı teşkilat yapısında gerçekleştirilen düzenlemelerin meslek mensuplarının çalışma koşullarında meydana getirdiği çarpıklıkları ve bunun muhtemel sonuçlarını halkımızın bilgisine sunabilmek için buradayız.
 
Özel bir uzmanlık ve eğitim gerektiren Mali Kontrol ve Muhasebe Hizmetlerini ve kamunun mali nitelikteki iş ve işlemlerini yürüten personeli içine alacak “Mali Hizmetler Sınıfı” ihdas edilerek maliye personelinin de bu sınıfa dâhil edilmesinde fayda görmekteyiz. Bununla birlikte Devletin mali ve muhasebe hizmetlerini yürüten Muhasebe Yetkilisi görevinin “Devlet Muhasebe Yetkilisi” olarak kadro unvanına dönüştürülmesini ayrıca, yapılacak düzenlemelerde görevin önem ve sorumluluğu dikkate alınarak mali hakların belirlenmesini tüm maliye çalışanları olarak bakanlığımızdan beklemekteyiz.

 Değerli basın mensupları, çok kıymetli meslektaşlarım, bizi desteklemek için aramızda bulunan bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında çalışan ve sorunları bizimle aynı olan şube müdürü, milli emlak müdürü, personel müdürü ve müdür yardımcıları ile denetmen arkadaşlarımız böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız ve aramıza katıldığınız için sizlere şahsım ve Saymanlar Derneği Yönetim Kurulu adına teşekkür eder saygılar sunarım.’’ Diyerek birde şiir okundu.

1500 kişinin katıldığı gözlerden uzak kalan hiçbir basın kuruluşunda yayınlanmayan bu olayı Kırıkkale ve Yozgat adına biz yayınlıyoruz.çünkü günde 5000 kişi’nin ziyaret ettiği sitemiz her zaman haklının yanında olmaya devam edecektir.maliye demek Devletin Milletin Kasası en güvenilir kuruluşu demektir.

    MALİYE SAYMANLAR DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Faaliyetlerini ve Haberlerini kendi internet sitesinden de takip edebilirsiniz.
www.saymander.org




MALİYENİN MÜDÜRLERİ

 
Mavi ile beyaz rengimiz bizim
Nadir az yetişir dengimiz bizim
Denetim bütçedir cengimiz bizim
Bizler ülkemizin neferleriyiz
Sorarsan maliye müdürleriyiz

 
Sistemler kurduk çok emek verdik
Dünyada örneğiz hep bire girdik
Anlık hesap yaptık hem ödül aldık
Bizler ülkemizin neferleriyiz
Sorarsan maliye müdürleriyiz

 
Görev aşkı ile yurdu gezeriz
Nere gönderseler ora gideriz
Kırk görevimiz var yine az deriz
Bizler ülkemizin neferleriyiz
Sorarsan maliye müdürleriyiz

 
Gönülden bağlıyız biz bu millete
Yıllar yılı hizmet ettik devlete
Uğradımesleğim bak ihanete
Bizler ülkemizin neferleriyiz
Sorarsan maliye müdürleriyiz

 
Adnan Yetimi der üzmeyin sakın
Alem bizi izler bir dönün bakın
Kurulu düzenden eliniz çekin
Bizler ülkemizin neferleriyiz
Sorarsan maliye müdürleriyiz

Adnan DURDAĞI
YAD.29.12.2011- İST.



Adnan Durağ'nın Diğer yazılarını görmek için tıkla


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER