KOÇTAŞ’TA YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI

Evinizin güzellik merkezi Koçtaş, yaklaşan yılbaşı dolayısıyla mağazalarda hazırlıklarını tamamladı. Koçtaş, yeni yılın coşkusu ve ışıltısını evinize taşıyacak birbirinden güzel süslemeler, farklı ebatlarda çam ağaçları ve sayısız hediye alternatifiyle bu yılbaşında da evinize mutluluk getirecek.

KOÇTAŞ’TA YENİ YIL COŞKUSU BAŞLADI
Ev dekorasyonunun vazgeçilmez adresi Koçtaş, yaklaşan yeni yılda sevdiklerinizle geçireceğiniz saatleri keyifle hatırlanacak sıcak anılara dönüştürüyor. Koçtaş, yeni yılda evinizi veya kutlama yapacağınız mekanları süslemek için çeşitli boy ve ebatta çam ağaçları, birbirinden güzel renk ve çeşitte süsler ve sınırsız hediye seçeneğiyle sizleri bekliyor.
Değişik boylardaki çam ağaçlarından kapı süslerine, yılbaşı için özel üretilen oyuncak ve aksesuarlara kadar birbirinden keyifli yılbaşı ürünleri yeni yıla mutlu başlamanızı sağlayacak. Koçtaş’ta yeni yılda evinizi süslemek için; 9,90 TL’den başlayan fiyatlarla çam ağaçları, 2,90 TL’den başlayan fiyatlarla farklı renk ve ebatta çam ağacı süsleri ve 14,90’dan başlayan fiyatlarla yılbaşı oyuncakları sizleri bekliyor.

Koçtaş ayrıca Aralık ayında İstanbul Beylikdüzü ve İzmir Mavişehir mağazalarında düzenleyeceği aktivite ve atölyelerle de yeni yıla hazırlık yapacak.  Koçtaş’ın Beylikdüzü mağazasında Aralık ayı boyunca her Cumartesi yılbaşı için çocuklara özel atölyeler düzenlenecek. Mağazada 31 Aralık Cumartesi günü tüm müşterilerin davetli olacağı yeni yıl kutlaması yapılacak. Yeni yıl kutlamasında yılbaşına özel pasta yapım atölyesi,  müzikli eğlence ve tombala yarışması düzenlenecek.

İzmir Mavişehir mağazada 10 Aralık tarihinde çocukların ebeveynleri ile birlikte katılabilecekleri ‘Yılbaşı Kurabiyesi Yapım Atölyesi’ düzenlenecek. Mağazada ayrıca 17 Aralık’ta Van’daki depremzede çocuklara gönderilmek üzere yılbaşı kartları hazırlanacak. 31 Aralık tarihinde ise yılbaşına özel olarak müzik dinletisi, illüzyonist ve animatörlerin sergileyecekleri çeşitli gösteriler mağazayı ziyaret edenlere keyifli saatler yaşatacak.

Yaşadığımız mekanları güzelleştirmek ve geliştirmek için sunduğu ürünlerini Türkiye’nin 19 ilindeki 35 mağazasıyla tüketiciye ulaştıran ve sınırsız alışveriş keyfi yaşatan Koçtaş, yılbaşı dekorasyonları ve yeni yıl hediyeleri için de en iyi adres olmaya devam ediyor. Mağazalara gidemeyenler için telefon ve internetten de sipariş imkanı bulunuyor. Siparişler 0216/0212 444 0 884 Koçtaş Müşteri Hattı’ndan ya da Koçtaş’ın www.koctas.com.tr web sitesinden verilebiliyor.



Mavişehir
Yılbaşı Kurabiyesi Atölyesi/    10 Aralık Cumartesi     saat: 14:00-18:00

Kartpostal Yapım Atölyesi     17 Aralık  Cumartesi  saat:14:00-18:00

Koçtaş Yılbaşı Şenliği        31 Aralık Cumartesi    saat: 12:00-19:00                                                                                               



Beylikdüzü
Yılbaşının Sihri Tiyatro Oyunu/      
Sihirli Yılbaşı Derneği Atölyesi, yüz boyama aktivitesi    10 Aralık Cumartesi    saat 13:00- 16:30

Yılbaşı Süsleme ve Hediye Yapım Atölyesi            17 Aralık Cumartesi    saat:13:00-16:30

Yılbaşı Hediye Yapım Atölyesi, Tiyatral Oyun Atölyesi    24 Aralık Cumartesi    saat: 13:00-16:00

Yılbaşı Partisi ve Tombala Yarışması, Pasta Yapım Atölyesi  31 Aralık Cumartesi    saat:14:00-17:00


KOÇTAŞ TÜM ŞUBELERİNİN ADRES VE TELEFON NUMARALARI


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER