Günaydın restoran Kalamış’ta misafirlerini ağırlamaya başladı!

Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın İstanbul Kalamış’ta açtığı şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Günaydın restoran Kalamış’ta misafirlerini ağırlamaya başladı!
 Günaydın restoran Kalamış’ta misafirlerini ağırlamaya başladı!
Türkiye’nin et konusundaki en iddialı restoranı Günaydın İstanbul Kalamış’ta açtığı şubesinde misafirlerini ağırlamaya başladı.

Yenilenen logosu ile misafirleriyle ilk kez Kalamış’ta buluşan Günaydın, dinamik ve modern yüzünü yansıtan yeni kimliği ile beğeni topladı.

Türkiye’de 40’ı aşkın restoranıyla etin en güvenilir adresi olan Günaydın, yurtdışı yatırımlarının ardından Türkiye’de de büyümeye devam ediyor. Yıllardır süregelen uzmanlığı ile Türkiye’de et severlerin ilk tercihi olan Günaydın, Kalamış marinaya bakan keyifli lokasyonunda misafirlerini ağırlamaya başladı. Yurt dışı açılımlarıyla et konusundaki uzmanlığını dünyaya tanıtmaya başlayan Günaydın, Kalamış açılışı ile yenilenen logosunu da ilk kez kullandı. Modern çizgilerden ilham alınarak yenilenen Günaydın kimliği, markanın gelişime açık, yenilikçi ve dinamik yapısının altını bir kez daha çiziyor.


Günaydın Kalamış, ferah ve şık dekorasyonunun yanı sıra açık ve kapalı alanlarıyla konforlu bir ortam sunuyor. Kebap konseptiyle hizmet verecek olan Kalamış şubesi, 110 kişilik iç kapasitesi ve 110 kişilik bahçe alanıyla; aile yemeklerinden özel gün organizasyonlarına, maç heyecanından iş yemeklerine kadar farklı buluşmalara ev sahipliği yapacak.

Yüksek kaliteli et seçenekleriyle açıldığı her noktada aynı standartlarda hizmet sunan Günaydın; özel kebapların yanı sıra meze seçenekleri ve kuzu tandır, semsek, nar ekşili patlıcan söğürme gibi yöresel yemeklerle de farkını ortaya koyuyor. Günaydın kebap konseptinin zengin menüsü; lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel tatların yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle misafirlere benzersiz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.


İstanbul’un Bostancı semtinde bir kasap dükkânı olarak faaliyete başlayan Günaydın, o günden bu yana Türkiye’de et konusundaki liderliğini koruyor. Günaydın’ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, 1965 yılında modern ortamda en kaliteli eti sunma hayali ile yola çıktıklarının altını çiziyor. “Etin Profesörü” olarak anılan Asan, “Yurtdışı yatırımlarımızın yanı sıra Türkiye’de de büyümeye devam ediyoruz. Yakın zamanda Capitol ve Emaar Square’de de köfte-döner konseptli restoran açılışlarımız oldu. Modernleşen marka kimliğimizle daha fazla noktada Günaydın kalitesi ile misafirlerimize kusursuz hizmet sunabilmek için durmaksızın çalışıyor ve kendimizi yeniliyoruz.” diyerek açılışlarla ilgili heyecanını belirtti.


ADRES : 
Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Yolu No: 40 Kalamış
Rezervasyon için; 0216 348 23 38

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER