DasDas yeni sezona hızlı giriyor!

İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat merkezi DasDas yeni sezon için kapılarını Eylül’de açıyor.

DasDas yeni sezona hızlı giriyor!
 DasDas yeni sezona hızlı giriyor!

İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat merkezi DasDas yeni sezon için kapılarını Eylül’de açıyor.
İstanbul’un Batı Ataşehir’deki yeni sanat merkezi DasDas yeni sezon için kapılarını Eylül’de açıyor. 15 Eylül’de geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan oyunlardan “Joseph K.” ile sezona başlayacak olan “DasDas” ay boyunca hem DasDas prodüksiyonu oyunları hem de Büyük Ev Ablukada ile Koray Candemir ve Harun Tekin’in özel projesi Şakalı Akustik’i sanatseverlerle buluşturacak.

“DasDas Müzik” 16 Eylül’de farklı tarzları ve dikkat çekici sahne performansları ileGalvaniz Gelbiraz (Gülin Kılıçay), Afordisman Salihins (Cem Yılmazer) ve Canavar Banavar (Bartu Küçükçağlayan)'dan oluşan "Büyük Ev Ablukada Akustik"performansıyla tiyatro oyunlarına ev sahipliği yapan meydan sahnede müzikseverlere merhaba diyecek.

“DasDas”ta geçtiğimiz sezon kapalı gişe oynanan ve bu sezonun da açılış oyunu olan “Joseph K” 17 ve 30 Eylül’de bir kez daha sahnede olacak. Kafka’nın “Dava” adlı eserinden uyarlanan oyunda Mert Fırat, Didem Balçın, Onur Dilber ve Özgün Aydın rol alıyor. Oyunda Joseph K. Franz Kafka’nın yüz yılı devirmesine rağmen zaman aşımına uğramayan Dava’sının yeniden görülmesi için modern dünyanın labirentlerine bırakılıyor.

22 Eylül akşamı ise Twilight Zone serisinden uyarlama “Alacakaranlık Kuşağı” oyunuDasDas Sahne’de olacak. Birbirinden bağımsız ama yine de birbiriyle ilintili 6 Alacakaranlık Kuşağı hikâyesinden oluşan oyunun kadrosunda Ayşegül Tekin, Çağdaş Tekin, Doruk Şengün, Melina Özprodomos ve Oğuz Utku Güneş yer alıyor.

24 Eylül’de ise DasDas prodüksiyonu bir başka oyun “Kayıp El” sahnede olacak. Ali Yoğurtçuoğlu, Arif Pişkin, Duygu Üstünbaş ve İnanç Konukçu’nun rol aldığı oyundahayal kırıklıkları ve yüzleşmeler temelinde yeniden inşa edilmeye çalışılan yaşamlar esprili bir dille anlatılıyor.

29 Eylül akşamı “DasDas Sahne” özel bir konsere ev sahipliği yapacak. Koray Candemirve Harun Tekin’in sevdikleri şarkıları çalıp seyircilerle evdeymişçesine muhabbet ettiği, hep kapalı gişe devam eden "Şakalı Akustik", 360 derece açılı meydan sahne farkıyla izleyicilerle buluşacak.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER