Çocuklara 23 Nisan hediyesi;

Pegasus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 0-12 yaş arasındaki minik misafirlerine %50 indirimli uçma fırsatı veriyor.

Çocuklara 23 Nisan hediyesi;
Çocuklara 23 Nisan hediyesi;                                        

Pegasus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda  0-12 yaş arasındaki minik misafirlerine %50 indirimli uçma fırsatı veriyor. Biletleri 19-23 Nisan 2016 tarihleri arasında alınan çocuklar, 22 Nisan-30 Haziran 2016 tarihleri arasında ebeveynleri ile birlikte yapacakları tüm yurt içi Pegasus uçuşlarında %50 indirimli fiyatlarla seyahat edebilecek.

Pegasus’ta tüm çocuklar %50 indirimli uçuyor

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin biletleri19-23 Nisan 2016 tarihleri arasında www.flypgs.comüzerinden alınabilecek. Sadece direkt hatlarda geçerli olacak kampanyada biletlemenin uçuştan en az 2 gün önce gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Pegasus, 23 Nisan’da çocukları farklı deneyimlere davet ediyor

Çocuklarına farklı kültürleri göstermek ve yeni deneyimler yaşatmak isteyen aileler, eğlenceli bir bahar tatiliyle Türkiye’nin değişik yörelerini deneyimleyebilir, İzmir’deki Uzay Kampı’nda havacılık ve uzayın bilinmeyenlerini keşfedebilir, İstanbul Oyuncak Müzesi’nde dünden bugüne oyuncakların değişimini gözlemleyebilir, İstanbul Modern’de atölye çalışmalarına katılabilir, Legoland Discovery Center’da yaratıcı olduğu kadar eğlenceli bir dünyaya adım atabilir ya da Gaziantep’te bulunan Parkantep’te birbirinden keyifli oyun alanlarında doyasıya eğlenebilirler.

Kampanyadan yararlanarak Türkiye’de farklı tatil fırsatlarını değerlendirmek isteyen aileler, Pegasus’un yurt içi uçuş ağında yer alan 33 noktaya ait detaylı sefer bilgilerine www.flypgs.com‘dan ulaşabilirler. Ayrıca doğum günlerinde uçacak olan 0–12 yaş arasındaki çocuklar, Pegasus’un minik misafirlerine özel havada doğum günü kutlaması ve sürpriz pastası ile unutamayacakları bir deneyim yaşayabilir; Pegasus Cafe’nin özel çocuk menüsü ile uçuşlarını daha lezzetli hale getirebilirler.

Pegasus misafirleri, 33’ü yurt içinde ve 70’i yurt dışında olmak üzere toplam 41 ülkede 103 noktaya ulaşabiliyor. Misafirler, Pegasus Hava Yolları’nın sefer bilgilerine ve kampanya detaylarına https://www.flypgs.com/kampanyalarüzerinden ulaşabilir; Atlayıp Gitsem platformu altında yer alan Etkinlik Takvimi ile gidecekleri yerde gerçekleştirilen tüm etkinlikleri inceleyerek tatillerini daha renkli hale getirebilirler.

UCUZ BİLET

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER