Bosch bayileri arasına Ataşehir Gürbüz Ticaret de katıldı

Gürbüz Ticaret’in, Hilltown AVM Küçükyalı ve Arenapark AVM Halkalı’daki Bosch mağazalarının açılışını 26 Aralık 2017’de gerçekleşti.

Bosch bayileri arasına Ataşehir Gürbüz Ticaret de katıldı
 Bosch bayileri arasına Gürbüz Ticaret de katıldı

Gürbüz Ticaret’in, Hilltown AVM Küçükyalı ve Arenapark AVM Halkalı’daki Bosch mağazalarının açılışını  26 Aralık 2017’de gerçekleşti.



“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamımızı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, beyaz eşya ürünlerini müşterileriyle buluşturduğu bayii ağını genişletmeyi sürdürüyor. Son olarak dayanıklı tüketim malları pazarının önemli bayilerinden Gürbüz Ticaret, 30 yıllık deneyimiyle Bosch bayileri arasına katıldı.

Gürbüz Ticaret’in, Hilltown AVM Küçükyalı ve Arenapark AVM Halkalı’daki Bosch mağazalarının açılışı, Bosch Ev Aletleri üst yönetiminin de katılımıyla 26 Aralık 2017’de gerçekleşti. Gürbüz Ticaretin sahibi olan Şaban Gürbüz, Bosch markasının son yıllarda ‘’Perakende Mağazacılık’’ konusunda yapmış olduğu yenilikleri çok yakından takip ettiklerini, bundan etkilenerek Bosch bayiliği yapmaya karar verdiklerini belirterek, “Hedefimiz, en yenilikçi mağazalara yatırım yaparak, en iyi hizmet ilkesiyle, donanımlı ve güler yüzlü kadrolar oluşturarak, Bosch tüketicilerinin beklentilerine cevap vermek. Bosch markasının üstün kaliteli ürünlerini, 30 yıllık tecrübemizle birleştirerek fark yaratacak bir mağazacılık anlayışını ortaya koyacağız” dedi.

Açılışa Bosch Ev Aletleri üst yönetiminden İcra Kurulu Üyesi Ronald Grunberg, İcra Kurulu Başkanı Gökhan Sığın, Bosch Ev Aletleri Satış Direktörü İhsan Kara ve Bosch Ev Aletleri Marka Pazarlama Müdürü Neylan Süer katıldı. Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül’de açılışta yer aldı.

Bosch Ev Aletleri, daha fazla noktada müşterileriyle buluşmaya verdiği öneme paralel olarak bayi ağı yatırımlarına ağırlık veriyor. Bayileriyle marka imajını güçlendirmeyi, bilinilirliğini ve markaya duyulan güveni de arttırmayı hedefleyen Bosch Ev Aletleri, yatırım maliyetleri açısından bakıldığında büyük bir atılıma imza atıyor. Bosch Ev Aletleri’nin yeni mağazaları ağırlıklı olarak İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Antalya gibi illere yoğunlaşırken, Kars, Giresun, Tokat, Niğde, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi Türkiye’nin her noktasında bulunan iller de listede yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER