Ben 10 ve Uzaylılar çocukları partiye bekliyor!

Cartoon Network’ün klasiklerinden Ben 10 saatini eğlenceye ayarladı! Ben 10 herkesi 7 Aralık’ta Mall of İstanbul AVM’deki Toyzz Shop mağazasındaki “Uzaylı Partisi”ne bekliyor.

Ben 10 ve Uzaylılar çocukları partiye bekliyor!
 Ben 10 ve Uzaylılar çocukları partiye bekliyor!

Cartoon Network’ün klasiklerinden Ben 10 saatini eğlenceye ayarladı! Ben 10 herkesi 7 Aralık’ta Mall of İstanbul AVM’deki Toyzz Shop mağazasındaki “Uzaylı Partisi”ne bekliyor.

“En güzel Ben 10 partisini ben düzenlerim” diyenler ise ben10.cartoonnetwork.com.tr adresinden Ben 10 maskelerini, parti davetiyelerini, isim etiketlerini indirebiliyor, ebeveynleriyle omnitrix kurabiye tarifi, uzaylı kostümleri hazırlama, yüz boyama ve pasta yapımı gibi birçok farklı aktiviteyi öğreniyor.


Cartoon Network’te Ben 10 rüzgarları esiyor! Birbirinden heyecanlı ve renkli bölümleriyle Cartoon Network ekranlarında çocuklarla buluşan Ben 10’in saati artık ‘eğlenceyi’ gösteriyor. Ben 10 ve uzaylılar, heyecanlı bir yarışmayla çocukları bekliyor.

Ben 10’den ödül yağmuru

Cartoon Network’te hafta içi her gün izleyicilerle buluşan Ben 10 sürprizlerle geliyor. Toyzz Shop’tan veya ToyzzShop.com’dan 100 TL ve üzeri değerinde Ben 10 alışverişi yapan herkes, alışverişinden çıkan kartta yer alan özel kodu www.ben10.cartoonnetwork.com.tr’ye girip yarışmaya katılabilecek. Yarışmaya katılan 50 şanslı Ben 10 hayranı, Ben 10 Uzaylı Parti Seti kazanma şansı yakalayacak. Tüm katılımcılar 7 Aralık’ta Mall of İstanbul’da gerçekleştirilecek Ben 10 Uzaylı Partisi’ne davetli olacak. Kampanya 30 Kasım tarihine kadar sürecek. Mall of İstanbul AVM’deki ToyzzShop mağazasında 7 Aralık’ta düzenlenecek partide çocuklar Ben 10’in uzaylı parti setleriyle keyifli zaman geçirecek, Ben 10 karakterleriyle tanışma şansı yakalayacak.

En güzel Ben 10 partilerinin adresi Cartoon Network!

Çocukların çok seveceği Ben 10 parti setleri de Cartoon Network’ün internet sitesinde Ben 10 hayranlarını bekliyor. Çocuklar, Cartoon Network’ün özel olarak hazırladığı www.ben10.cartoonnetwork.com.tr adresinde Ben 10 temalı uzaylı parti setlerini, aileleriyle birlikte nasıl yapacağını öğrenebilecek. Doğum gününü, karnesini ya da yeni yılı Ben 10 ile karşılamak isteyen çocuklar Ben 10 maskelerini, parti davetiyelerini, Ben 10 sertifikalarını, isim etiketlerini, flamalarını, kâğıt omnitrixlerini indirebilecek; kurabiye, tişört, maske ve pasta yapımını öğrenebilecek.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109