Bahar Temizliği Yaparken Hastalıklara Davetiye Çıkarmayın!

Evlerde başlayan bahar temizliği telaşının hastalık risklerini de beraberinde getirmemesi için çözüm, nano gümüş teknolojisinde

Bahar Temizliği Yaparken Hastalıklara Davetiye Çıkarmayın!
Bahar Temizliği Yaparken Hastalıklara Davetiye Çıkarmayın!

Evlerde başlayan bahar temizliği telaşının hastalık risklerini de beraberinde getirmemesi için çözüm, nano gümüş teknolojisinde… Bahar temizliğinin vazgeçilmezleri halı ve perdelerin birçok ürüne göre daha fazla mikrop, bakteri, virüs gibi zararlıları barındırdığına dikkat çeken uzmanlar, “Hijyene önem veriyorsanız, hasta olmak istemiyorsanız, alerjik bir yapınız varsa, ter, rutubet ya da sigara kokusundan rahatsız oluyorsanız, vücudunuzun kimyasallardan etkilenmesini istemiyorsanız halı ve perdelerinizi nano gümüş teknolojisine sahip Nano Clear AG ile spreyleyin” uyarısını yaptı.

Havadaki bakteriyi bile yok eder!


Nano Clear AG spreyin üç ayda bir uygulanması gerektiğini hatırlatan uzmanlar, “Bu süre boyunca halı ve perdeleriniz antibakteriyel özellik kazanacak. Nano Clear AG sprey, halı ve perdelerin çevresinde ya da havada uçuşan bakterileri de kendisine çekerek yok eder. Bu ailenizin bütçesini de rahatlatır” açıklamasında bulundu.

Nano Clear AG’nin kimyasal içeriği bulunmadığını hatırlatan uzmanlar, kanserojene neden olan kimyasal içeren temizleyicilerden uzak durulması tavsiyelerini de yineledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER