BAĞIŞLARINIZ TÜM TÜRKİYE’DE “CAN” BULUYOR!

Bir Türk Halkı eseri olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı kurulduğu 1998 yılından bu yana binlerce lösemi ve kanser hastası ile onların imkânları sınırlı ailesine yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

BAĞIŞLARINIZ TÜM TÜRKİYE’DE “CAN” BULUYOR!
 BAĞIŞLARINIZ TÜM TÜRKİYE’DE “CAN” BULUYOR!

Bir Türk Halkı eseri olan LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı kurulduğu 1998 yılından bu yana binlerce lösemi ve kanser hastası ile onların imkânları sınırlı ailesine yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

 LÖSEV, kayıtlı lösemi ve kanser hastalarının uzun tedavileri boyunca kıyafetten, et ve et ürünlerine, kuru gıdadan yakacağa, mobilyadan kırtasiyeye dek tüm ihtiyaçlarını düzenli olarak iletiyor.  Bunun yanı sıra toplumsal farkındalık için, sağlıklı bireylere ulaşıyor, hasta ve ailelerine yönelik eğitimler, kurs, seminerler ve konferanslarla kansere karşı toplumsal bilinç oluşturuyor. 

Neden düzenli et ve et ürünleri dağıtımları yapıyoruz? 

Kırmızı et kanser hastaları için hayati önem taşır. Kemoterapi gören ve kilo kaybı olan hastaların protein alımını artırması gerekir. İyileşmeyi sağlayacak fonksiyonların pek çoğu için protein çok önemlidir. Protein; kas kitlesinin korunmasına yardımcı olur, sindirim sistemini destekler, kan sayımını artırır, dokuları iyileştirir, kanserle savaşma ve enfeksiyonlardan korunmada etkili olan bağışıklık sistemini güçlendirir. 


Bağışlarınız Her Ay İSTANBUL’DA Can Buluyor…

Kurban bayramı öncesi kanser ile savaşan ailelerin sofralarına bereket götürmeyi amaçlayan LÖSEV İstanbul Şubesi, onlarca ailesine her ay olduğu gibi bu ay da et kolilerini ulaştıracak. 
Dağıtım öncesi açıklamalarda bulunan İstanbul Marmara Bölge Koordinatörü Zuhal Ön: “LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarını yılın 12 ayı boyunca hastalarımıza düzenli olarak sunuyoruz.  Değerli bağışçılarımızın kurban bayramında, vekâlet verdiği, dini usullülere göre, noter huzurunda kesilen kurban bağışları, bayram sonrası ve emanet yöntemiyle yıl boyu,  her ay- taze et- olarak ailelerimize ulaşıyor.  9 yıldır her ay et ve et ürünleri dağıtımlarını nasıl bizler yapıyorsak, bayram süresince yapılan kesimlerin de kombinalarda başında bizzat bizler duruyoruz. 
Hastalarımızın tedavileri esnasında en önemli konu iyi beslenmeleridir. % 90’ı asgari ücret ve altında ücretle çalışan, sosyo-ekonomik güçlüklerle boğuşan hasta ailesi için bu destek, tedavileri boyunca taze et yemesi gereken hastalar için çok değerli. Kurban bağışlarınızı 12 ay boyunca ailelerimizin sofralarına iletiyoruz. 
Siz de bağışınızı, gönül rahatlığıyla Türkiye’nin en güvenilir, halka en yakın ve en samimi sivil toplum kuruluşu olan LÖSEV’e yapabilirsiniz” dedi.


Bağışlarınız İçin:
Tüm bankaların kurumsal bağış ekranlarından, her hangi bir hesap numarasına gerek olmadan, internet bankacılığı aracılığı ile ödemeler + bağış adımlarını izleyerek, tek bir telefon ile veya LÖSEV’in web sayfasından kurban bağışlarınızı kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

LÖSEV, devletten maddi destek almadan kamu yararına çalışan vakıf statüsündedir.
Tek gelir kaynağı bağışlarınızdır.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER